A 12 csillagjegy ismerkedési estre indul – Buli van, a 12 csillagjegy el is indul. Szinglik mind, azt remélik, végre megtalálják a Nagy Ő-t. Kapóra jön a “kulcs a zárba” típusú szingliparti, ahová együtt mennek.

csillagjegyekre - A 12 csillagjegy ismerkedési estre indul - Buli van, a 12 csillagjegy el is indul. Szinglik mind, azt remélik, végre megtalálják a Nagy Ő-t. Kapóra jön a “kulcs a zárba” típusú szingliparti, ahová együtt mennek.
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - A 12 csillagjegy ismerkedési estre indul - Buli van, a 12 csillagjegy el is indul. Szinglik mind, azt remélik, végre megtalálják a Nagy Ő-t. Kapóra jön a “kulcs a zárba” típusú szingliparti, ahová együtt mennek.
Facebook
0

Buli van, a 12 csillagjegy el is indul. Szinglik mind, azt remélik, végre megtalálják a Nagy Ő-t. Kapóra jön a “kulcs a zárba” típusú szingliparti, ahová együtt mennek.

A KOS már a bejáratnál befelé leseget és konstatálja, hogy ide csak hülyék jönnek. A mellette állónak ecseteli, milyen hülye haja van ennek, milyen idétlen a foga amannak. Az egész bulin duzzog, háromszor elindul haza, végül mégis ő marad utolsónak, de pár nélkül. “Többet ide sem jövök!” – teszi hozzá, de persze egy héttel később már újfent itt van.

Az OROSZLÁN körbenéz, a konkurenciát pásztázza. Elégedett, amikor látja, egyedül ő ügyelt arra, hogy a cipője színe menjen a táskája színéhez. Élvezi, ha megdícsérik és el is várja, hogy körbe legyen udvarolva.

A SZŰZ menten szomjan hal a sorban, valakitől vizet kér. Valaki másnak a karjára adja a kabátját, ugyan vigye már el a ruhatárba helyette. Szabadkozik, ha felkérik táncolni, arcokat vág, de aztán elindul és végigtáncolja az estét.

 

A MÉRLEG azon aggódik, van-e nála elég pénz a belépőre és jut-e majd egy kis italra is. Majd eszébe jut a kávéfőzője otthon és nem hagyja nyugton a gondolat, vajon kikapcsolta-e azt.

Az IKREK lép be elsőként, “itt vagyok!” felkiáltással a táncterem kellős közepébe perdül. Mindenkinek puszit ad, ölelkezik, fél pillanat alatt jól érzi magát. Mindig van valaki körülötte, flörtöl, villog, elemében van, ráadásul fáradhatatlan. Egész este táncol, egész este pörög és nagyon boldog.

A HALAK elmereng a diszkógömb fényein. Megdícséri a zenét, lassú számnál egyedül ringatózik az egyik sarokban, nem találja a helyét és leginkább otthon lenne és mókás plüsszokniban, chipszet majszolva filmet nézne. Azzal a Nagy Ő-vel, akit meg kellene, hogy találjon, úgyhogy néha visszazökkel az álomvilágból és elindul sétálgatni a tömegben. Először ide megy, aztán oda, aztán hoz magának inni, aztán pisilni megy és így tovább egész álló este.

A RÁK minden résztvevőt úgy vizslat, hogy lelki szemei előtt egy jövőbeni családi fotóról révedezik, ahol a ma megismert Nagy Ő-vel, mint nagyszülők pózolnak csomó kis unokával. Ha valakivel táncba indul, már az esküvői menüt tervezi és azon tépelődik, a Jenő bácsiékat illik-e meghívni a lakodalomba.

A NYILAST körbeveszi egy társaság és nevetnek. Egy nyilas számára annyira mindegy, hol van épp és ott mi az elvárt magatartásforma: ő mindenütt jól érzi magát, vicceket mesél, koccint, nevet. Más kérdés, hogy a munkahelyén a főnöki értekezleten mutatott viselkedése semmiben nem különbözik a randibuliban mutatott-tól.

A SKORPIÓ mély és állati unalmas mesélésbe kezd a munkájáról – egy vadidegennek, aki viszont táncolni szeretne. Az este során talál valakit, akinek a fogfájásáról beszélhet, másnak pedig azt ecseteli, milyen szemétséget csinált a főbérlője.

 

A BAK lesegíti a kabátot a hölgyekről, sörrel a kezében lavírozik, amit a többieknek hoz, halál udvarias és nagyon merev, viszolyog a tömegtől és ez meg is látszik rajta. Nem táncol, ellenben mindenkit végighallgat. Ő az, aki hazaviszi a “már nem szomjas” havert a társaságból.

A BIKA azonnal kiválasztja élete szerelmét, de önbizalomhiányos, ami rátelepszik és moccanni sem hagyja. Egész este a kiválasztottat szemeli és megsértődik, ha az másokkal beszélget és táncol, de ő még ott sem tart, hogy felemelje a fenekét és bemutatkozzon. Valaki más, kérem, legyen oly bátor és szóljon már a BIKA kiválasztottjának, hogy “helyzet van”, mert az életben nem jönnek össze!

A VÍZÖNTŐ tudja, hogy egy iszogatós, táncikálós, párkeresős estére jött, ergo iszogat egy picit, táncol egy nagyot és a végén párra lel. Ennyi és kész-passz. Ugye?

szerző: http://bouvet.cafeblog.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL