Angyali üzeneted hétfőre: Képzeld el mit fogsz látni, érezni, gondolni és hallani, amikor kívánságod valóra válik! Itt az ideje, most megtörténik!

kívánságod 1 768x1024 - Angyali üzeneted hétfőre: Képzeld el mit fogsz látni, érezni, gondolni és hallani, amikor kívánságod valóra válik! Itt az ideje, most megtörténik!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Angyali üzeneted hétfőre: Képzeld el mit fogsz látni, érezni, gondolni és hallani, amikor kívánságod valóra válik! Itt az ideje, most megtörténik!
Facebook
0

2017.10.09. Ha elképzeled, milyen, amikor valóra válik egy álmod, nagyobb a valószínűsége, hogy bekövetkezik. Angyalaid most arra kérnek, gondolj egy fontos kívánságodra, és képzeld el, mi történne, ha megvalósulna. Hunyd be a szemed, és érezd át, mi zsibong a tagjaidban, miközben kívánságodra gondolsz.

Angyalaid máris munkálkodnak álmaid megvalósításán!

Mit érzel: izgalmat, örömet, idegességet – vagy más egyebet? Nem bizsereg-e valamelyik testrészed? Mi mást tapasztalsz még? Mit látsz, miközben elképzeled, amint valóra válik az álmod? Miféle embereket, színeket és tárgyakat? Te magad mit csinálsz közben? Mi mást látsz ezen kívül?
Most figyelj oda belső hangjaidra. Mit hallasz? Mit gondolsz, mit jelent ez? Összpontosíts most az álmodra vonatkozó gondolataidra. Miféle ötleteid támadnak? Mi jut az eszedbe?

Ha elképzeled, hogyan válik valóra az álmod, s közben érzékeled az ezt kísérő érzéseket, gondolatokat, szavakat és képeket, közelebb jutsz a megvalósuláshoz! Ekkora az emberi képzelet hatalma. Néha hitnek hívjuk. Talán meglepődsz, mert kívánságod tökéletesebben teljesül, mint vártad. Higgy abban, hogy ez minden képzeletet felülmúl majd!

Add át a képzeleted tárgyát az angyalodnak, és hagyd hogy segítsen a megvalósításban!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT