Ezt kell megtenni év végéig a csillagjegyed szerint

ezt kell megtenni év végéig - Ezt kell megtenni év végéig a csillagjegyed szerint
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Ezt kell megtenni év végéig a csillagjegyed szerint
Facebook
0

Már nincs sok hátra a 2017-es évből, így nagyon fontos, hogy mindenkinek úgy sikerüljön zárni az évet, ahogyan az év elején eltervezte.

Biztosan maradt még neked is nem elvégzett feladatod erre a hátralévő időszakra, amit csillagjegyed pontosan el is árul neked, hogy mi az!

Kos:

Ügyesen leküzdöttél az évben minden akadályt, most elérkezett az ideje annak, hogy a pénzügyekkel is szembenézzünk! Gondold át költségvetésed és próbálj meg kicsit takarékosabban gondolkodni! Az év végi feladatod az, hogy minél többet félre rakj, ugyanis a következő év elején szükséged lesz rá!

Bika:

Ha van benned régi sérelem, veszteség, vagy bármi hasonló egy másik személy iránt, akkor elérkezett az ideje annak, hogy ezt tisztázd!  A mi feladatunk, hogy szembe merjünk nézni ezzel, és megtaláljuk rá a megoldást.

Ikrek

A karrierünkkel kapcsolatban foglalkoztat már régóta valami, amit szeretnénk megtenni, de eddig nem mertük megtenni az utolsó lépést. Legyen szó továbbképzésről, vagy egy új feladatról, mindenképpen ideje, hogy megvalósítsuk a tervünket! Emellett annak is eljött az ideje, hogy energiát fektessünk a hosszabb távú céljaink előkészítésébe.

Rák:

Most már mi is érezzük, hogy nagyobb figyelmet kellene fordítanunk önmagunkra, és foglalkoznunk kell azzal, hogy egészséges életmódot folytassunk. Legyen szó rendszeres testmozgásról, vagy egészséges táplálkozásról, ne az év végén akarjunk nagy fogadalmat tenni, hogy majd 2018-ban rászokunk ezekre, hanem tegyük rendbe a szokásainkat még idén!
Oroszlán:

Egy rendezetlen és le nem tisztázott konfliktust kell helyrehoznunk az év végi időszakban! Ne legyen az a kifogásunk, hogy a másiknak kellene megtennie az első lépést, mert ez a mi feladatunk, úgyhogy emeljünk fel a telefont, vagy írjunk egy levelet az illetőnek! Ha ezt megtesszük, akkor lehet, hogy helyrehozunk egy kapcsolatot, vagy mind a ketten nyugodt lélekkel haladhatunk tovább a saját utunkon.

Szűz:

Még mindig makacsul ragaszkodunk valamihez, ami a múltunkhoz köt. Engedjük el végre ezt, mert ideje továbblépni, és más dolgokra koncentrálni! Az év végéig szabaduljunk meg ettől a tehertől, és zárjuk le a múltat, amit kezeljünk tapasztalatként, emlékként, és ne akadályként, mert akkor nem tudjuk tovább építeni a jelenünket és a jövőnket.

Mérleg:

Ebben az évben jól haladtunk a karrierünkkel és a szerelmi életükkel. Nekünk még azzal kell foglalkoznunk ebben az esztendőben, hogy ne csak a szellemi, hanem a testi egyensúlyt is megtaláljuk. Amennyiben eddig nem tettük, akkor eljött az ideje, hogy sportoljunk, mert ezzel megőrizzük az egyensúlyt a test és a lélek között. Ez azért fontos, mert semmilyen lelki siker nem teszi egésszé az embert, ha a testi egyensúlya felborult.

Skorpió:

Az egészségünkre kell nagyon odafigyelnünk, főleg a prevencióra. Legyen szó fogorvosról, allergiatesztről, vagy bármelyen vizsgálatról, amit eddig halogattunk, arra most mindenképpen menjünk el! Orvoshoz járni senki sem szeret, de egy kis odafigyeléssel, sokkal nagyobb bajoktól kímélhetjük meg magunkat.

Nyilas:

Nagy fába vágtuk idén a fejszénket. Ez a feladat valószínűleg az egész életünkre befolyással lesz. Habár már hatalmas lépéseket tettünk a cél felé, még mindig van hova fejlődnünk. Előttünk még annak a célnak az elérése áll, hogy ne térjünk le az ösvényről, és továbbra is arra törekedjünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki ebből a helyzetből!

Bak:

A kreatív energiáinkon kell dolgoznunk, mert hajlamosak vagyunk inkább a gyakorlatias, biztonságos megoldásokat választani, pedig sokkal többre vihetnénk, ha végre kilépnénk a komfortzónánkból, és kipróbálnánk olyasmiket, amiket eddig nem. Csak rajtunk múlik, hogy kiderítsük, hogy mi az, ami számunkra a legjobban működik.

Vízöntő:

Úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy tovább adjuk másoknak azt, amit megtanultunk, vagy megértettünk. Az év végéig ezért még tanulnunk kell, mert fontos dolgokat érthetünk meg! Ehhez azonban az kell, hogy időt és energiát fordítsunk arra, hogy meghallgassunk másokat, illetve megértsük az életútjukat. Ebben néha meggátol a büszkeségünk, amit félre kell tennünk, mert hatalmas kincseket találhatunk.
Halak:

A gyakorlatiasabb képességeinket kell még fejlesztenünk a maradék hónapokban. Ne ijedjünk meg a kihívásoktól, hanem bátran nézzünk azokkal szembe, és vágjunk bele olyan dolgokba, amikbe eddig nem mertünk! Különböző szinteken állhatunk az eddigi tapasztalatainktól függően, ezért lehet, hogy kezdetnek megteszi egy csavar betekerése, de lehet, hogy jól tennénk, ha beiratkoznánk egy számítógépes vagy barkács tanfolyamra. Keressük a kihívásokat, mert sokat fejlődhetünk!

a cikk eredeti forrása: http://www.tudasfaja.com/ezt-kell-megtenni-ev-vegeig-a-csillagjegyed/


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT