Mai nap üzenete: A küzdelmes időszak már a végéhez közeledik!

küzdelmes 1024x773 - Mai nap üzenete: A küzdelmes időszak már a végéhez közeledik!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Mai nap üzenete: A küzdelmes időszak már a végéhez közeledik!
Facebook
0

Sok nehézséget kellett megélned életed során, és ezt néha elegánsan, néha ügyetlenül tetted, de minden, ami történt veled, komoly leckeként szolgált, és hozzájárult jelenlegi személyiségednek a kialakulásához.

Az élményeid formálták a személyiséged és jellemed, ám az utat, amit megtettél, Te választottad, mégpedig az önt ért élményekre adott válaszreakcióként. Ez különösen igaz a közelmúltban megélt ciklusra, amely oly sok kihívás elé állított, és amelyeket sikerrel leküzdöttél.

A küzdelmes időszak tehát a végéhez közeledik, és akár tisztában vagy vele, akár nem, nagymértékben hozzájárult a spirituális fejlődésedez. Ezután is szembe kell nézned még néhány kihívással, de sokkal felkészültebben fogadod majd bármi is lesz az, mert az elmúlt időszak történései folytán jelentősen merősödtél és bátrabb lettél. Olyan tartalékokat fedezel fel saját magadban, amikről eddig egyáltalán nem volt tudomásod, és ezek életed végéig segítenek majd.

A nagybetűs Élet alakulásába vetett hit és a sorsszerűség tudatos elfogadásában segíteni fog, hogy akármi is következik ezután, magabiztosan, elegánsan és könnyedén vegydd. A tudatos és célirányos döntéshozatal ezentúl elsődleges szempont lesz nálad, mert ezek révén érheted el, hogy életed sokkal jobbra forduljon!

 


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL