November 4. Telihold: Női energiák tisztulása

JHOLD2 - November 4. Telihold: Női energiák tisztulása
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - November 4. Telihold: Női energiák tisztulása
Facebook
0

A novemberi telihold környéke erős tisztulási tünetekkel járhat. Év vége közeledtével (az újrakezdésének esztendejében) itt az idő, hogy szembenézzünk legmélyebb sérüléseinkkel, melyek gyermekkorunkból erednek. Ahhoz, hogy újra kezdhessünk bármit, a családi gyökerek megértése és elfogadása elengedhetetlen. Míg ezt nem tesszük meg, addig ugyanazokat a szituációkat teremtjük meg időről időre. Hiszen a belénk ivódott minták működtetnek bennünket. Ezek ösztönös reakciók gyermekkorunk óta.

A napokban főként az édesanyánkkal és a női felmenőinkkel való kapcsolataink tisztulnak.
Ez egyrészről megnyilvánulhat vitákban, veszekedésekben, de ha elég tudatosak vagyunk, akkor inkább az elfogadás irányába megyünk.

Számtalan felismerésünk lehet, ami órisái előrelépést jelenthet a tudatosodásban. Megérthetjük a családból hozott mintákat, édesanyánk szerepeit, amik ránk ragadtak, és azóta is irányítanak bennünket.

A napokban számtalan szituáció találhat meg, melyben ki kell állni Önmagadért. Ezek a helyzetek főként az áldozatszerep tisztulását eredményezhetik. Ha sokáig éltél elnyomásban, vagy azt érezted, hogy sehogy sem tudod érvényre juttatni akaratodat, akkor itt az idő a sarkadra állni.
Tudatosítani magadban, hogy megérdemled a szeretetet. Megérdemled a szerelmet, a bőséget, az egészséget, a megbecsülést és az elismerést. Megérdemled, hogy fontos légy!
Az utóbbi időben biztosan sokszor érezted azt, hogy szívesen kitörnél… Hogy megőrjítenek a monoton hétköznapok, majd a váratlan fordulatok… A sok gonoszság, ami a világban van…

Először is figyeld meg, hogyan reagálsz az édesanyáddal és a nagymamáiddal kapcsolatos gondolataidra, eseményekre. Mi az ösztönös reakciód? Ahol sértettség van Benned, harag és düh, ott még érintett vagy. Az a rész még nem gyógyult meg Benned. Ahogy elkezded feldolgozni a múltat, elkezdenek gyógyulni az anya-sebek. Egyre nagyobb béke költözik a szívedbe és egyre jobban szereted majd a női létet. Ha férfi vagy, egyre jobban tiszteled majd a női nemet.

Ezzel egyidőben folyamatosan tisztulnak a nőként elszenvedett bántalmazások nyomai, blokkjai (akkor is, ha férfi vagy), így egyre inkább zavar, ha nem megfelelően bánnak Veled egy párkapcsolatban, ha nem tekintenek Téged egyenrangú partnernek. Végre eljön a pont, amikor eleged lesz a várakozásból, abból, hogy Te csak adsz, és nem kapsz.

Az utóbbi hetekben a lelked is jelzett Neked. Biztosan többször lett úrrá Rajtad ismeretlen félelem, pánik, szédülés, hányinger, mellkasi fájdalmak, bizonytalanság, vagy akár petefészekproblémák, menstruációs zavarok, görcsök. Tested is engedi el a sok begyűjtött félelmet, fájdlmat. Tisztulsz.
Ne feledd, minden Rajtad múlik. A tisztulás mértéke és gyorsasága is. Ha nem engeded, hogy meglopják a bizalmadat, ha kiállsz magadért, akkor meggyógyítod azt a női részt magadban, ami oly sokáig elnyomásban élt.

Ha nem elégszel meg, hanem tovább lépsz, és van bátorságod az újrakezdéshez, akkor félelmek nélkül léphetsz át a következő évbe, ahol megteremtheted azt a stabilitást, amire mindig is vágytál!

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

https://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT