Mai nap üzenete: Állj ki azért, amiben hiszel és ne hagyd, hogy a másoktól jövő kritika, illetve rosszallás eltántorítson

m - Mai nap üzenete: Állj ki azért, amiben hiszel és ne hagyd, hogy a másoktól jövő kritika, illetve rosszallás eltántorítson
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Mai nap üzenete: Állj ki azért, amiben hiszel és ne hagyd, hogy a másoktól jövő kritika, illetve rosszallás eltántorítson
Facebook
0

Bízz a saját érzéseidben és abban, hogy el tudod dönteni mi a helyes cselekvés, majd tedd is meg, és ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit és hogyan csinálj!

Sokan helyteleníteni fogják a választásodat, főleg ha a döntésed alapjaiban szembe megy azzal, amit elvárnak tőled. Ilyenkor sokan kritizálnak és elítélnek majd ezért. Állj meg, nézz körbe, és lélegezz mélyeket. Jó úton jársz még akkor is, ha mások nem ezt mondják.
Az igazi visszaigazolás úgyis belülről várható, amikor az a bizonyos jel megérkezik, és megmondja, hogy merre haladj tovább. Ha figyelsz a jelekre, akkor a lelkedben összhangra talál az út, amit a szellem neked szán.

Lehet, hogy két lábbal kell átgázolni a folyón, hogy megharcolj a többiekkel, és érvényesítsd akaratodat. A gyakorlatias, optimista szemlélet és világos célok ismerete legyőzi a cinizmust és az önsajnálatot. Bízz a saját megérzéseidben, és ez adjon erőt ahhoz, hogy töretlenül tudj előrehaladni.


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT