3 csillagjegy, akit mindenképp el kell venni feleségül, ha szembejön! A 2. előtt mindenki letérdel!

feleségül - 3 csillagjegy, akit mindenképp el kell venni feleségül, ha szembejön! A 2. előtt mindenki letérdel!

A jegy amelyben születtél megmond rólad nagyon sok mindent, még akkor is, ha nem vagy rajongója az horoszkópoknak, el kell ismerned, hogy ez igaz.

Ebben a cikkben megosztjuk a három legjobb női jegyet, akit a legjobb feleségül venni a horoszkóp szerint, és úgy gondolom, érdekes olvasmány lesz mindenki számára, aki a közeljövőben tervez esküvőt. Olvasd el, hogy megtudd, hogy a menyasszony jó feleség lesz-e, vagy sem?

 A királynő – Rák

A Rák nőknek intenzív érzelmeik vannak. Szerelmük feltétlen, és mindent megtesznek a szeretett személynek. Akik feleségül vesznek egy Rák nőt, azok a megfelelő döntést hozták meg. Ez a nő boldoggá tesz. Bár hajlamos a dramatizálásra, még a triviális dolgokban is, de ez nem rontja le azt a sok előnyt, amit a vele való kapcsolat jelenthet.

Ezek a nők mindent megtesznek, hogy meleg otthont nyújtsanak a választottjuknak és a családnak. Ráadásul nagyszerűen főznek. A Rák nők szerető anyák, nekik, a gyerekek mindig az elsők. Fontos tulajdonságuk, hogy megbecsülik a férjüket.

A császárné – Kos
Az asztrológusok szerint a Kosok azok a nők, akik előtt a férfiak térdre borulnak. Rendkívül erősek és kitartóak – mindent megtesznek a céljaik elérése érdekében. Ha úgy gondolod, elég erős vagy ahhoz, hogy az életedet ezzel az erős és bátor nővel töltsd el, vedd el feleségül, de tartsd mindig szem előtt, hogy állandóan izzik. Elvárja a segítségét és támogatást mindenben, amit ő tesz.

Ehhez hamarosan meg is szerzi párjának is a magas társadalmi státuszt, és mindenki tisztelettel kezeli mindkettőjüket. A Kos nők képesek arra, hogy erősek, felelősek és figyelemre méltóak legyenek. Két lábbal a földön állnak, és reális elvárásaik vannak a körülöttük élőkkel szemben. Másrészt ezek a nők nagyon nehezen vonzódnak, így ha mégis sikerül, tudni kell, hogy a Kos nőnek ez nagyon fontos, és mindent megtesz, hogy a lehető legtöbbet kihozza a kapcsolatból. A Kos szigorú, mégis pártatlan anya, aki általában vezetőket és sikeres embereket nevel fel.  Amit a partnerétől elvár, erős karakter és eltökéltség, valami olyasmi, mint ő maga.

A Vezető – Oroszlán

Az Oroszlán nők egyaránt erősek és kemények. Más szavakkal, harcosok. Hihetetlen erővel és képességekkel rendelkeznek, és olyan erős emberre van szükségük, mint amilyenek ők maguk. Soha nem szeretnek bele hétköznapi férfiakba. Nem kell sokat tenniük, hogy elcsábítsák a kiszemelt férfit; A férfiak egyszerűen csak el vannak ragadtatva a bájuktól és erejüktől.

Elkötelezett és hűséges partnerek, és a házastársaiknak szentelik minden idejüket. Szeretetük nagyon intenzív. Tény, hogy soha nem fogsz találkozni egy másik nővel, aki jobban szeret, mint egy Oroszlán. Ő  az önzetlen és tiszta szeretet mintaképe.

És harcolnak a társukért, mint egy oroszlán. Ugyanezt teszik a gyermekeikért. Készen állnak arra, hogy mindent megtegyenek, hogy megvédjék szeretteiket.

Forrás:aztbeszelik.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

error: Content is protected !!