10 jele annak, hogy magas érzelmi intelligenciád van

gyógyító mandala2 - 10 jele annak, hogy magas érzelmi intelligenciád van

Könnyen felismered mások, vagy a magad érzelmeit? Nem okoz nehézséget, hogy megfogalmazd, milyen érzések kavarognak benned? Valóban magas érzelmi intelligenciád van, ha igaz rád ez a tíz dolog!

1.- Az érzelmeket kifejező szókincsed hatalmas.

Mindannyian átéljük az érzelmek egészen széles (és olykor szélsőséges) skáláját, de nem tudjuk mindannyian szavakba is önteni, hogyan érzünk éppen az adott helyzetben. A szakemberek szerint az embereknek csupán 36%-a képes érzelmeinek a szofisztikált megfogalmazására. A maradék 64%-nak komoly problémát okozhat ez a hiányossága, hiszen így gyakran félreérthetik őket. Ha te nem csak ’rosszul’ szoktál lenni az esetek nagy részében, hanem van, hogy ingerült, zaklatott, felkavart, feldúlt, esetleg nyugtalan vagy, akkor valószínűleg az érzelmi intelligenciád is kiemelkedő!

2.- Kíváncsi vagy más emberekre.

Mindegy, hogy extrovertált, vagy introvertált-e a személyiséged, a kíváncsiságod az empátiás készséged miatt alakult ki, ami pedig a magas EQ nyilvánvaló jele.

3.- Nem félsz a változástól.

Az érzemileg is intelligens emberek rugalmasak és könnyen alkalmazkodnak új helyzetekhez, szeretik a kihívásokat és az új helyzeteket.

 

4.- Ismered az erősségeidet és a gyengeségeidet.

Nem csak tisztában vagy az érzelmeiddel, de tudod, miben vagy jó és mik azok a dolgok, amik nehezebben mennek számodra. Ismered a készségeidet és a tehetségedet, és pontosan tudod, hogyan profitálj belőlük!

5.- Jó emberismerő vagy.

Tudod, ki milyen belső tulajdonságokkal rendelkezik, mit szeretnének és milyen érzelmek töltik őket el. Számodra az emberek nem titokzatos lények, hamar kiismered őket.

6.- Nehéz téged megbántani.

Mivel pontosan tisztában vagy saját magaddal, nehéz olyat mondani neked, amivel megsérthetnének. A magas érzelmi intelligenciájú emberek magabiztosak és nyitottak. Arra is képesek, hogy akár saját magukon nevessenek, és pontosan tudják hol húzódik a határ a humor és a lekezelő magatartás között.

7.- Tudsz nemet mondani –magadnak és másoknak is.

A magas EQ-jú emberek erős önuralommal rendelkeznek.

8.- Túl tudsz lépni a kudarcaidon és a hibáidon.

Meg tudod bocsájtani a hibáidat, és nem tépelődsz hosszan a múlt bukásain, habár nem felejted el őket. Tanulsz belőlük, így a jövőben is sokkal sikeresebb leszel.

9. –Tudsz úgy adni, hogy nem vársz érte viszonzást.

Könnyen teszel másoknak szívességet, apró kis figyelmességeket. Amiatt, hogy gyakran gondolsz másokkal, szoros barátságokat tudsz kialakítani.

10.- Nem vagy haragtartó.

Ahogy magadnak, másoknak is meg tudsz bocsájtani és nem őrizgeted a szívedben hosszan a múlt sérelmeit.

innen: http://marmalade.hu


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL