Müller Péter: “Szerelmes lettél? Vigyázz! Ez a legnagyobb háborúság!”

szerelem123 - Müller Péter: "Szerelmes lettél? Vigyázz! Ez a legnagyobb háborúság!"

Szerelmes lettél? Vigyázz! Ez a legnagyobb háborúság! Egyszerre hódítás és odaadás, teljes hatalom, és teljes erőtlenség! Élet-halál harc!… S ezért minden taktika megengedett!… Győzve veszteni: ez a beteljesülés.

És ez nemcsak a lélek, hanem a test csatája is. Add oda magad, de ha könnyen adod, nem is kellesz már annyira. Ne légy könnyű zsákmány, még ha szeretnél is az lenni. Tudd, és éreztesd, hogy akit kívánnak és szeretnek benned, az elérhetetlen. Beljebb van, mint akit le tudnak győzni. Ez a titok, mely a szerelemet életben tartja és tüzeli. Hogy enyém vagy és mégsem vagy az enyém! De van egy veszélyes pillanat, amikor megszűnik a harc, és eggyé válnak az ellenfelek. Úgy hívják: gyönyör. Itt már nem tudsz vigyázni magadra. Itt már nem csak vagy. Ő sem. Itt már csak a gyönyör van! A baj az, hogy ez csak egy időtlennek tűnő pillanat… A gyönyör az örök tűz szikrája. Egy villanás… és a harc folyik tovább.


FORRÁS: http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171211-muller-peter-a-szerelemrol-az-eggye-valasrol.html


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL