Rendezd a függő ügyeidet!

rasztja - Rendezd a függő ügyeidet!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Rendezd a függő ügyeidet!
Facebook
0

Jeremiel arkangyal üzen Neked arról az átalakulásról, ami még mindig a levegőben van. A függőben lévő ügyeid rendezését kéri Tőled.

Az elmúlt hetekben sokak élete gyökeres változásokon ment keresztül. Van, aki a munkahelyét, mások a szokásaikat, míg sokan a kapcsolataikat alakították át. Némelyek számára a külső körülmények látszólag nem módosultak, ám belül valami nagyon átalakult. Vannak, aki sokat dolgoztak magukon, és most végre átléptek az önmagukkal való egység állapotába.

Mostanában talán Neked is olyan érzésed volt, hogy a megszokott sémák felbomlanak, és új rendszerek alakulnak ki lélekszinten és fizikai szinten egyaránt. Most hozza a karmikus kapcsolatok rendezését, újabb feladatokat kell rendezned.
Ezzel újabb lendületet kap az a késztetés hogy a múltban elkezdett, elindított, de be nem fejezett ügyeidet megold. Lehet, hogy egy jól kidolgozott terved megvalósításával tartozol magadnak. Lehetséges, hogy félbehagytál valami fontos jogi ügyet, vagy, hogy befejezz egy fontos, de függőben maradt beszélgetést a partnereddel. Most a háztartásodban lévő, meghibásodott eszközöket is meg kell javíttatni, sőt, a ruhásszekrény átpakolását sem halogathatod tovább.

Jeremiel egyik nagyon fontos feladata, hogy segít a “nemfizikai” létbe átlépő lelkeknek számot vetni tetteikkel, cselekedeteikkel. Minket, élőket pedig abban támogat, hogy összegezzük életünk eddigi eseményeit, egyfajta leltárt készítsünk mindarról, amit elvégeztünk, és az előttünk álló – talán eddig halogatott – feladatainkról. Hívd most magadhoz Jeremielt, és kérd, hogy segítsen észrevenni, átlátni az elvégzendő feladataidat!

A mai nap erői támogatják, hogy képes legyél elszakadni a jól megszokott mintáidtól és más nézőpont szerint értékeld, és ezért másként is oldd meg a múltban megkezdett ügyeidet.


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT