Angyali üzenet szombatra éjszakára: Tisztuló karmikus kapcsolatok

karmikus - Angyali üzenet szombatra éjszakára: Tisztuló karmikus kapcsolatok
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Angyali üzenet szombatra éjszakára: Tisztuló karmikus kapcsolatok
Facebook
0

Ma az angyalok arról üzennek Neked, hogy foglalkozz a számodra fontos emberekkel, és rendezd a velük való kapcsolatodat! Lehetőség szerint ma tölts minőségi időt azzal, aki közel áll a szívedhez, és engedd, hogy a köztetek korábban felmerült nézeteltérések elsimuljanak!

Ma a Vénusz és a Szaturnusz egymásra hatása olyan energiát áramoltat a térben, amelyben a kapcsolatok minőségét sokkal könnyebben lehet emelni. A karmikus, múltból, akár előző életekből hozott viszonyok tisztázása a fő feladat.
Lehetséges, hogy egy baráttal, egy családtaggal, vagy egy olyan személlyel kell most zöld ágra vergődnöd, akihez gyengéd szálak fűznek. Bármelyikről is legyen szó, tudnod kell, hogy előbb-utóbb foglalkoznod kell vele, hiszen a köztetek lévő karmikus körforgás ezt megköveteli. Az angyalok ma arra biztatnak, állj bele a feladatba! Hidd el, a másik félben is ott van a kapcsolat rendezésének szándéka, így nem igazán lesz nehéz dolgod!

A fókusz azon legyen, hogy a kettőtök közti kapcsolódás magasabb szintre emelkedjen. Ez megértést, megbocsátást, elfogadást, szeretetet és toleranciát egyaránt megkíván. Most nem az a cél, hogy felhánytorgasd a múltat, vagy hogy újra a másik orra alá dörgöld, hogy szerinted miben hibázott. Most arról beszélj, hogy hogyan érintett a kettőtök közti konfliktus, és engedd, hogy távozzanak az ezzel kapcsolatos rossz érzéseid! Hallgasd meg a partneredet, és engedd, hogy az Ő nézőpontja éppúgy igaz lehessen, mint a Tiéd!

Mindenki, így a Te életedben is vannak olyan személyek, akik a Sorsod részét képezik. Nem emelkedhetsz, nem fejlődhetsz nélkülük. Akkor is kapcsolódsz hozzájuk, ha hetek, hónapok, vagy akár évek óta nem találkoztatok. Akivel lezárult a karmád, mert mindketten teljesítettétek az egymás életében vállalt feladataitokat, azzal már nincs dolgod. Akivel viszont még vannak közös teendőitek, azt nem teheted félre sem sértettségből, sem megbántottságból! Emelkedj most felül ezeken az érzéseken, és tegyél a kapcsolatotok javításáért!


A CIKKHEZ SZOROSAN KAPCSOLÓDIK:

KATTINTS IDE: –>> RENDEZD A FÜGGŐBEN LÉVŐ ÜGYEIDET!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT