Erős teremtő nap van! Ma tudatosan teremthetsz!

Ma az univerzum arra biztat, hogy használd a teremtő erőd és végezz manifesztációs gyakorlatot! A tegnapi nap az elindulásé, az érzelmi felkészülésé volt. Ma a teremtés van a középpontban, hétvégén pedig eljön a konkrét lépések ideje! Intenzív és erős napokat élünk, légy tudatos és használd ki a kínálkozó alkalmat az életed vágyott irányba történő megváltoztatására!

 

Az Univerzum emlékeztetőt küld Neked a benned rejlő csodás teremtő erőről, amelyet ma képes vagy turbófokozatra hangolni. A térben ott van a Hold energiája, amely annak következtében lesz nagyon erős a teremtés szempontjából.

A manifesztációt végezheted egyedül, vagy csoportban is. Ehhez az interneten számos vezetett meditációt találsz.

Nagyon fontos, hogy a hatékony teremtéshez meg kell határozd, mit is szeretnél elérni. Ma érdemes erre időt szánnod, és – lehetőleg kézzel – lejegyezned a vágyaidat. Amikor a teremtő gyakorlatot csinálod, már ne azon kelljen gondolkoznod, hogy mi is a célod…!

Ma kellő erőt és elszántságot érezhetsz mindehhez, a mai nap energiája segít fenntartani a megújulásra való igényedet. A Nap mai állása ugyanakkor a lelkesedésedet és a hitedet táplálja, és akár úgy is érezheted, hogy képes lennél megváltani a világot!

Jó, ha tudod, hogy most könnyen jönnek az újszerű gondolatok, a meglepően zseniális megoldások és tökéletes az időzítés a tisztázó beszélgetések lefolytatására is. Ha valakivel félreértésed, konfliktusod van, azt ma nagyon hatékonyan meg tudod oldani, de figyelj arra, hogy ne legyen erőszakos a kommunikiációd, és maradj türelmes!

Pár napon belül új sorskört indítasz. Légy tudatos, és teremts! Már ott állsz a startvonalon, és az indítópisztoly napokon belül eldördül. Kérd a Teremtőt, küldje el hozzád Arielt arkangyalt, hogy segítsen a teremtésben és Jeremielt, hogy támogasson a változásokban!


Most oszd meg ezt az üzenetet, hogy a varázslat hatására érvényesüljön. Ez a varázslat nagyon erőteljes, de csak akkor látod az eredményeket, ha megosztod 5 csoportban. Ha megszakítod a láncot, megszakítod a hatékonyságod.
5-10 ember személye 3 hét sok szerencsét a mai naptól!
10-20 ember 3 hónapnyi jó szerencsét a mai naptól!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL