Isteni Időzítésben vagy

bölcs2 - Isteni Időzítésben vagy

Ma figyelj az Isteni Időzítésedre! Minden akkor és úgy valósul meg az életedben, hogy az életcélodat szolgálja, ezért ne halogass és ne is siettess semmit! Bízd magad a Teremtőre és az angyalokra, és egyszerűen csak figyeld a jeleket! Ha még piros a lámpád, várakozz türelemmel, ám ha kigyullad a zöld lámpa, ne habozz, hanem cselekedj! Csak szólok, ma afféle “telezöld” nap van, amikor szinte mindenkinek lépni kell!

Az angyalok gyengéden emlékeztetnek arra, hogy az Isteni Időzítésed a Te felsőbb tudatosságod szabad akaratából van jelen az életedben. Afféle útjelző tábla, amely mindig emlékeztet rá, hogy jó úton jársz, és segít is azon maradni. Nem tudod kikerülni, mert megírtad magadnak, hogy ezeken az állomásokon át fogsz eljutni az életcélodig.

Ma elképesztő változások indulnak el. A tisztázó beszélgetéseknek kedvez ez a nap, és továbbra is jellemző a megoldásközpontú, már-már zseniálisnak nevezhető gondolkodás. Mivel nagy feladatokon dolgozol, és nagy változások vannak az életedben, ez a lehető legjobbkor jön. A fő téma egyébként a (pár)kapcsolat, szóval érdemes ezen gondolkoznod is a mai napon. Új nézőpontból láthatsz most rá szívügyeidre, és olyan megoldást találhatsz, amit nem is gondoltál volna! A ma érkező energiák is kedvez annak, hogy a kapcsolódásaidban megoldások szülessenek. A régi, az idejétmúlt most végleg széttörik, akárcsak az az illúziód, hogy még egyben tudod tartani… Ez már lehetetlen, mert küszöbön áll az új! Tudod! Most az Isteni Időzítésről is szó van, úgyhogy amit megírtál magadnak, annak helyet kell csinálnod. Engedd, hogy az átalakulás és az átminősülés szeretettel, elengedéssel és elfogadással történjen meg. Az uránuszi energia mindig a magasabb minőségre ösztönöz… nem véletlen, hogy el kell engedni a lehúzót és be kell engedni az építőt az éltedbe.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy végre képes vagy beleállni az erődbe, és már nem harcra vagy az erőlködésre használod, hanem arra, hogy urald önmagad, és irányítsd a sorsod. Ehhez persze kellett az a sok-sok tapasztalat, amin az elmúlt időszakban keresztül mentél. Most végre eljött a rendezés ideje, amikor a dolgokat a helyükre teszed az életedben. Helyükre kerülhetnek helyzetek, lehetőségek és személyek egyaránt.

Kérd a Teremtőt, hogy küldjön angyali seregeket minden olyan kapcsolatodra, amelyet rendezned kell, legyen szó akár távolodásról, akár közeledésről! Kérd Mihály arkangyal segítségét abban, hogy az erődet a legjobb úton-módon tudd használni, és hívd Jeremielt, hogy kedvesen és szelíden segítsen át a változásokon!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL