Mai nap üzenete: Pozitív gondolkodás

Ma a pozitív gondolatok erejére hívom fel a figyelmed. Ha jó irányba szeretnéd terelni az életed, elengedhetetlen, hogy jó gondolatokat és érzéseket válassz!

Azt teremted meg, ami a szívedben és az elmédben van. Ha még mindig úgy gondolod, hogy a körülményeid áldozata vagy, és nem tehetsz arról a helyzetről, amibe kerültél, akkor eléggé rossz úton jársz. Ez az út nem vezet ugyanis megoldáshoz, mert azt sugallja Neked, hogy mástól függ az életed, és Te legfeljebb csak reménykedhetsz a boldog végkifejletben.

Válaszd a cselekvő hozzáállást, és az életed irányítását vedd a saját kezedbe! Mindannyian Isten szikrái vagyunk. Te is magadban hordozod a Teremtő Tiszta Tudatosságát, és része vagy ennek a végtelen energiának. Születési jogod, hogy azzá válj, akivé szeretnél, és ehhez a megfelelő eszközeid is megvannak a gondolataid és az érzéseid formájában.

Nincs erősebb hatalom annál, mint amit a pozitív érzések és gondolatok adhatnak Neked. Szabad akaratod van, választhatod a jót is, ám ehhez meg kell tanulnod elengedni a félelmeidhez való ragaszkodásodat! Az emberi lét legnagyobb problémáját a félelmek jelentik, hiszen ezek által vagyunk a bizonytalanság és az Istenitől való elkülönültség illúziójában. Amint megérted, hogy a félelmek csak addig léteznek, amíg Te energiával táplálod őket, minden egy csapásra megváltozik.
A mai és a holnapi nap égi energiái nagyon erősen támogatják a radikális változtatásokat. Ez most Neked is lendületet adhat ahhoz, hogy valamin változtass. Mi lenne, ha ma azt választanád, hogy egyre nagyobb figyelmet szentelsz a gondolataid és érzéseid irányának? Mi lenne, ha tudatosan a pozitív oldalt erősítenéd?

A pozitív hozzáállás ereje felbecsülhetetelen, azonban annak is érdemes utánajárnod, hogy miért van bizonyos dolgokkal kapcsolatban állandó félelmed! Ha például félsz attól, hogy nem lesz elég pénzed, akkor járj utána annak, hogy honnan jön ezt az érzés. Talán nem is a Te saját tapasztalatod generálja mindezt, hanem egy családi mintát vittél tovább, mert a nagyapád elveszítette a vagyonát. Ha félsz attól, hogy kilépj egy kiüresedett kapcsolatból, mert akkor egyedül maradsz, akkor nézd meg, milyen gyermekkori élményed van a szüleiddel! Esetleg elváltak? Netán elveszítettél egy családtagot, és ezért ragaszkodsz foggal-körömmel a családi egység illúziójához?

A pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy a rossz érzéseidről nem veszel tudomást, hanem azt, hogy ezeknek nem adsz hatalmat, hanem megkeresve az okot, amiért ezek benned vannak, képes vagy elengedni őket. Mindeközben egyre többször választasz magadnak jó, kellemes érzésekkel párosuló gondolatokat, és egy idő után ez válik szokásoddá. A gondolataid és érzéseid rezgése teremti a valóságod, nem mindegy hát, hogy mibe teszel energiát.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT