Hiszel az angyalokban? 10 jel, ami bizonyítja, hogy természetfeletti lény van körülötted!

angyalokban - Hiszel az angyalokban? 10 jel, ami bizonyítja, hogy természetfeletti lény van körülötted!

Nem kell vallásosnak lenned ahhoz, hogy higgy az angyalokban, sem pedig tisztán látói képesség sem szükséges, ugyanis a hétköznapi emberek is képesek pár olyan jelt érzékelni, amelyek az angyalok létezésére utalnak. Az angyalokkal való kommunikáció bármikor lehetséges, akár az Istennel való párbeszéd.

Az alábbiakban nézzünk 10 jelet, ami az angyalok létezését igazolja!

 1. A szoba, helyiség atmoszférája hirtelen megváltozik, és egy kellemes, meleg szellő suhan át fölötted. A tested is enyhén felmelegszik, és azt érzed, hogy finoman valaki megérintette a bőrödet.

 2. Kellemes virágillat vesz körül, de nem tudod megállapítani, hogy honnan származik ez a finom illat. Néztél balra, néztél jobbra, de sehol egy virág, sehol egy parfüm. Ha ilyesmit érzel, az azt jelenti, hogy valaki melletted van, hogy segítsen. Ő a te őrangyalod.

 3. Hirtelen valami édeset érzel a szádban, rövid, halk suttogásokat hallasz, vagy apró kis színes pöttyök jelennek meg a szoba falán – ez a te angyalod jelenlétére utal.

 4. Az együttérzés, a szeretet hirtelen hatalmába kerít, megenyhül a szíved, sírni kezdesz, anélkül, hogy tudnád az okát. Ez is az őrangyalod jelenlétére utal, aki ott van, vigyáz rád, hogy ne történhessen semmi bajod.

 5. Egyszerűnek, örömtelinek látod az életed, és azt érzed, hogy biztonságban vagy.

  Színes fények jelennek meg a szobában, körültáncolnak, körülölelnek. Ha behunyod a szemed, ezek a fénycsóvák akkor is ott vannak, az angyaloddal együtt.

 6. Egyik pillanatban azt érzed, hogy valaki puhán, lágyan átölel, megérinti a válladat. Ha előre rémisztőnek is tűnik, nem kell tartanod ettől, mert csak az őrangyalod van jelen.

 7. “Véletlen” dolgok történnek az életedben. Olyan emberekkel találkozol, akik épp rád gondoltak, akik épp a segítségedre lehetnek. Ezeket a helyzeteket az őrangyalod intézte így.

 8. Tollakat látsz az utcán. Ez annak a jele, hogy valaki odafent nagyon szeret téged, vigyáz rád. Főként a fehér tollak jelölik azt, hogy az őrangyalod a közelben van. Ezt a hófehér tollat magaddal is viheted, így a kötelék közted és a védő angyalod között, még erősebbé válik.

 9. Felnézel az égre és egy angyalformát látsz. Ne feledd, nincsenek véletlenek, ő a te angyalod.

 10. Ajándékot kapsz valahonnan. Ez is az angyalod “műve”, így higgyél, bízzál benne.

innen: tudasfaja.com

 


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL