Mai nap üzenete: Megvalósulnak az álmaid – Az éjszakai álmok jelentőségteljes üzenetek számodra, míg az éber álmodozás a manifesztáció, a teremtés egyik legerősebb formája.

Mihály arkangyal ma az álmaidról küld Neked fontos gondolatokat. Az éjszakai álmok jelentőségteljes üzenetek számodra, míg az éber álmodozás a manifesztáció, a teremtés egyik legerősebb formája.

Ma a Hold ismét két napig gyengéden támogat abban, hogy a Feltétel Nélküli Szeretet szemüvegén át tudd nézni a többi embert. Ha az elmúlt éjszaka álmodtál, akkor annak fontos jelentősége lehet, és akár a megoldást is megtalálhatod benne az aktuális kérdésedre vagy problémádra. Ez érvényes lesz a következő esti-éjszakai álmodra is! Ha valakivel nem is tudsz egy ideje zöld ágra vergődni – legyen akár egy rokon, a párod vagy a főnököd – most képes lehetsz megérteni az Ő álláspontját is. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell változtatnod a helyzettel kapcsolatos véleményed, csupán azt, hogy elfogadó és megértő szereplője lehetsz a kapcsolati konfliktusaidnak. Mivel Metatron arkangyal előszeretettel kommunikál az emberekkel az álmaikon keresztül, este, lefekvés előtt behívhatod, és megkérheted, hogy az aktuális kérdéseidre, problémáidra segítsen megtalálni a megoldást, és küldjön Neked ehhez magyarázó álmot.
Ma nagyfokú magabiztosságot valamit kreatív alkotó energiát tapasztalhatsz. A magabiztosság és az optimizmus magas fokon jelen van, extra lendületet adhat mindannak, amit szeretnél megvalósítani. Amiben változást szeretnél elérni, most erőteljesen támogat.

Sok-sok tervet, vágyat fogalmaztál meg az elmúlt időszakban. Sok nehéz terhet tettél le útközben, sokat változtál. Most itt az ideje, hogy learasd a munkád gyümölcsét. Ez a nap megmutatja, hogy képes vagy nagy és mély átalakulást generálni az életedben! Mindaz, ami most történik, csodás telihold ajándéka. Fürdőzz ma világító Nap áldásos fényében, és indítsd be a változás motorját! Hívd Mihály arkangyalt, hogy bátorítson és támogasson Téged!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT