Mai nap üzenete: Csodák várnak rád!

Csodák - Mai nap üzenete: Csodák várnak rád!

Atlantisz angyalai közül ma Metatron arkangyal üzenetével érkezem Hozzád arról, hogy az bármikor találkozhatsz csodákkal, csupán nyitottnak kell lenned arra, hogy léteznek!

A hit hiánya megakadályozza, hogy a Teremtő, vagy az angyalok elhozzák a csodákat az életedbe. Ahhoz, hogy kellő hittel tudj bízni a váratlan módon vagy formában megjelenő megoldásokban, az élet ajándékaiban, a gondolataidnak is meg kell tisztulniuk. Ami létezik, azt biztosan megelőzte egy gondolat. Ez az Univerzum egyik törvénye. Metatron feladata, hogy segítsen összerendezni, megtisztítani,  és az Isteni Igazsággal összhangba hozni a gondolataidat.

csodak metatron 198x300 - Mai nap üzenete: Csodák várnak rád!

A mai napon váratlan és csodás tapasztalatokban lehet részed. Ezek történhetnek belül, a lelkedben, és kívül a fizikai valóságodban egyaránt. Ha Te segíted azzal kibontakozni a lehetőségeidet, hogy meditálsz, imádkozol vagy szemlélődsz, mély és egyben felelmelő élményekhez juthatsz.

Ma az egyik feladat, hogy megfelelően alakítsd a gondolataidat. Ennek az egy hónapig tartó időszaknak az egyik központi eleme a fő égitest oldaláról a kommunikáció, és az abban rejlő könnyedség megtalálása. Amire viszont érdemes figyelned, hogy a könnyedséged ne csapjon át ítélkezésbe vagy felületességbe! Most nem feltélen kell analizálni sem a helyzeteket, megteheted, hogy elmondod, mit érzel, mit gondolsz, és így harmonikus, áramló beszélgetéseken keresztül születnek megoldások. Azokban a párkapcsolatokban, ahol a közös út valójában már lejárt, ezt nehezebb megvalósítani, mert most egy másik bolygóhatás éppen az ilyen típusú helyzetek lezárását kényszerítheti ki.

Visszatérve Metatron mai üzenetének lényegére: higgy abban, hogy léteznek csodák! Fontos, hogy befogadd annak a gondolatát, és átérezd annak a nagyszerűségét, hogy bárkivel, így Veled is bármikor történhet csoda! Ez nem egyesek privilégiuma! Emlékezz, hányszor jelentek meg szentek vagy angyalok egyszerű embereknek, hány, meg hány megható, szívet melengető, csodálatos történetet olvastál az isteni beavatkozásról! Egyszerű, átlagos emberek élete, reménytelen és kilátástalan helyzete fordult már meg egyik pilllanatról a másikra, mert engedték, mert hittek benne! Van egy pont, amikor az ember azért hisz már a csodában, mert minden próbálkozása dugába dőlt, és nincs több ötlete. Ez is egy megoldás, de Neked nem kell kivárni, hogy előbb nagyon rossz legyen! Te már tudod, hogy a kulcs nem a szenvedés, hanem a hit és a megengedés!

Mivel ma gyönyörű, finom rezgésű energia támogatja az istenivel való kapcsolatunk megélését, meditálj vagy imádkozz, és hangolódj rá a csodák megtapasztalásának felemelő érzésére!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL