Gábriel arkangyal üzenete

Gábriel - Gábriel arkangyal üzenete

“Az élet minden területén várnak rád kihívások, minden esetben tartsd szemed előtt azt, hogy mi az aktuális feladat, kik azok a személyek, akiknek segítségét élvezed, és milyen formában történik mindez.

Amikor Isten magával ragad, az életed legszebb pillanatai közé tartozik, élvezd ki ezeket a pillanatokat, mert oly gyakran veszíted el hitedet az élet minden területén, hogy szükséged van az ő szüntelen támogatására, és arra, hogy ezt érezd is!

Sokszor választ vársz életed történéseivel kapcsolatban, pedig a válasz minden esetben ott van benned, csak a módot keresd meg, hogyan halld meg a neked szóló üzeneteket.

Csupa fölösleges dologgal foglalkozol, ahelyett, hogy életed minden pillanatát élveznéd, úgy, ahogy Isten neked szánja.

Minden pillanatban legyen szemed előtt, a legfőbb feladatod, szeretni, és szeretve lenni, csak ez által tudsz igaz valódban létezni, és itt a földön megnyilvánulni.

Kérlek, hidd el fontos vagy, nem kevésbé, mint Isten bármely más teremtménye.

Ugyanolyan részét képezed az egésznek, mint mi, csak más formában.

Amikor úgy érzed magányos vagy, vagy egyedül érzed magad, tudd, hogy mi mindig veled vagyunk, és támogatunk. Kérj és segítünk megoldani gondjaidat, vigaszt, bátorítást adunk, ha arra van szükséged. Ne feledd, minden pillanatban itt vagyunk veled, csak rajtad áll, hogy milyen mértékig engeded be az életedbe segítségünket.

Az egyedül töltött idő rendkívül alkalmas arra, hogy végre, annyi fölösleges dolog után, magaddal törődj.

Csak az a fontos, ilyenkor, ami neked jó! Gondolj bele, hogyan hagyod ilyenkor magad mögött a problémákat, az a fontos, hogy ezt az állapotot bármikor elérhesd, hogy az önmagaddal való foglalkozás léted alapvető funkciójává váljon, hiszen hogyan is tudnád megvalósítani, mindazt a sok feladatot, amiért most itt vagy ha nem úgy, hogy az első körbe magadat állítod.

Amikor szeretnéd, hogy melletted legyünk, kérj meg minket, s mi azonnal segítségedre sietünk, bármely probléma megoldásában.

Isten minket jelölt ki arra a kitüntető feladatra, hogy támogatásunkkal, kreativitásunkkal a segítségetekre legyünk bármely helyzetben.

Kérlek, ne érezd úgy, hogy ez számunkra akármilyen kis mértékben is teher volna; ez a feladatunk, melyet Isten adott, Ő így nyilvánul meg bennünk.

Minduntalan veszélyben érzitek életetek számos területét, ennek a veszélynek igen nagy hányada csak a ti fejetekben létezik.

Gondoljatok bele, hányszor fordult elő életetekben, hogy felesleges aggodalomnak tettétek ki magatokat.

Számtalanszor mondtuk már nektek, hogy az aggodalom az egyik legalacsonyabb szintű rezgés a félelemmel karöltve. Kérünk Titeket a legnagyobb szeretetünkkel, ne tegyétek ki magatokat ezen hátráltató energiáknak. Az élet ennél sokkal egyszerűbb is lehet, ha végre felismeritek a benne lakozó lehetőségeket, főleg, ha megtanuljátok szeretettel, bizalommal, és jó szándékkal kiaknázni őket.

Csodálatos lények vagytok, függetlenül attól, milyen kegyetlenségre ragadtatjátok sokszor magatokat.

Ne ez lebegjen a szemetek előtt.

Az elkövetkezendő időkben sokminden függ majd tőletek a Föld fejlődésének tekintetében. Lássatok tovább az orrotoknál, és megértitek, hogy mi a valódi célotok.

Mindegyikőtöknek, akikhez eljutnak szavaink, fontos feladata lesz ebben a fejlődésben.

Gondoljátok át, mi az, amit a legszívesebben csinálnátok, tennétek, ha minden lehetőség megadatna. Amint kirajzolódik előttetek a cél, az oda vezető út is megvilágosodik. Nem biztos, hogy azonnal eléritek a célotokat, de higgyétek el, nem csak a cél a fontos, az út, mialatt célotokhoz juttok, sok más teremtmény útját keresztezi, olyan lehetőségeket teremthet, amilyenekre nem is számítotok.

Drágáim, higgyétek el, minden út a teljességhez vezet, amelyre mind vágytok, csak a hosszuk és nehézségeik különbözőek, de a döntés mindig is a Ti kezetekben volt, és ez így is marad.”

Gábriel

Írta: Haskó Szilvia
angyalforras.hu

———-> MA REGGELI ANGYALI ÜZENETET ITT OLVASHATOD EL <———-


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL