Heti horoszkóp január 29-február 4.: A szerdai holdfogyatkozás felpörgeti az eseményeket!Heti horoszkóp január 29-február 4.: A szerdai holdfogyatkozás felpörgeti az eseményeket!

felpörgeti - Heti horoszkóp január 29-február 4.: A szerdai holdfogyatkozás felpörgeti az eseményeket!Heti horoszkóp január 29-február 4.: A szerdai holdfogyatkozás felpörgeti az eseményeket!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Heti horoszkóp január 29-február 4.: A szerdai holdfogyatkozás felpörgeti az eseményeket!Heti horoszkóp január 29-február 4.: A szerdai holdfogyatkozás felpörgeti az eseményeket!
Facebook
0

A holdfogyatkozás extra energiával tölti fel a hetet, így minden jegy felfokozottabb hangulatban lesz és nagyobb késztetést fog érezni arra, hogy a döntéseit minél hamarabb meghozza. Ennek következtében a társasági életünk is egy kissé felpezsdül az év eleji pihenés után. Lehetséges, hogy a barátokat is sokkal közelebb hozza majd az eddigieknél vagy éppen véget vet a lejtőn lefelé tartó kapcsolatoknak.

Kos

A holdfogyatkozás a szabadidős szektorban mindent, még a barátságokat is olyan módon befolyásolja majd, hogy úgy fogod érezni, mintha határidőre kellene cselekedned. Hihetetlenül szenvedélyesnek fogod érezni magad, és ha éppen új párkapcsolatban lennél, a dolgok hirtelen felgyorsulnak majd. Légy tudatában annak, hogy a fogyatkozás egy kisebb káoszt is okozhat körülötted, így a legjobb az lesz, ha egy kicsit hátrébb lépsz, megvizsgálod magad körül az eseményeket és ennek tükrében cselekedsz, ne hozz komolyabb, hosszú távú döntéseket ezen a héten. Több szabadidő lesz, mint gondolnád és a határidők is inkább javaslatok. Végy egy nagyobb lélegzetet és fújd ki magad!

Bika

A holdfogyatkozás január 31-én feszültséget kelt a családban, és lehet, hogy a családtagok számára az lesz a legfontosabb, hogy a sérelmüket kiadják magukból. Próbálj meg nem belekeveredni a drámába, különösen akkor, ha hozzád nincs is igazán köze. A hét vége felé a Merkúr megoldást nyújthat majd egy beavatkozásra, de addig is az lesz a legjobb, ha kikapcsolsz egy kicsit, főleg, ha nem is tudnál szemtől szemben beszélgetést kezdeményezni, az üzenetek és a telefonbeszélgetések félreértéseket szülhetnek.

Ikrek

Ha nem vagy óvatos, akkor olyan ígéreteket tehetsz, amelyeket nem tudsz megtartani a héten. A holdfogyatkozás a kommunikációs szektorodban lesz és túl könnyű lesz elszállni, túlbecsülni az embereket vagy a projekteket. Ne veszítsd el az irányítást. A fogyatkozást turbulenciát kelthet a személyes- vagy a munkakapcsolataidban. Egy lehetőség jöhet veled szembe, de lehet, hogy éppen véget ér, ezért légy nagyon figyelmes. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy valami nem úgy működik, ahogy az számodra ideális lenne, bízz benne, hogy hamarosan felbukkan majd egy B terv.

Rák
Jobb lesz nagyobb figyelmet fordítanod a pénzügyeidnek, ugyanis a holdfogyatkozás ebben a szektorban váratlan meglepetéseket tartogat majd számodra, amely problémákhoz vezethet. Ez egy jó alkalom lesz, hogy sepregess egy kicsit a házad táján, megbizonyosodj róla, hogy van elegendő vésztartalékod és rendbe tedd az adóügyeidet is. Nem a legkellemesebb tevékenység, viszont nagyon is lényeges. Lehet, hogy gondokkal találod szemben magad, de amint megoldasz mindent, nyugodtan dőlhetsz majd hátra.

Oroszlán

Ez a hét nagyon erőteljes lesz, különösen a kapcsolataid terén. A holdfogyatkozás a szerelmi életedre fókuszál majd, így egy kapcsolat lesz kibontakozóban, megváltozóban vagy éppen véget fog érni. Ne hagyd figyelmen kívül a megérzéseidet, mert nagy segítségedre lesznek ezen a héten. Lehet, hogy a dolgok simán fognak menni, de ha nem így lesz, meg kell tenned a döntő lépéseket, akár arról legyen szó, hogy először kimondd ‘Szeretlek!’ vagy éppen az ellenkezőjét. Légy bátor Oroszlán!

Szűz

Ez egy igazán érzelmes hét lesz. Néha túlságosan realisztikus vagy és mellékvágányra állítod az érzelmeidet. A holdfogyatkozás arra fog késztetni téged, hogy nézz szembe velük és próbálj meg együtt fejlődni velük, még ha nem is túl kényelmes a helyzet. Azon veszed észre magad, hogy korábbi eseményekkel kapcsolatos fájdalmas gondolatok férkőznek az elmédbe. Tanulj meg túllendülni rajtuk és helyette a jövődre összpontosítani. A hét kulcsa az érzelmek kibontakoztatása lesz.

Mérleg

A napfogyatkozás a társasági szektorodban változásokat hozhat. Talán néhány úja barátság jelenik meg a láthatáron vagy éppen azok számolódnak fel, amelyekről kiderül, hoyg nem is igazán voltak baráti kapcsolatok. Esetleg újra fogod értékelni a baráti kapcsolataidat, felismerve, hogy milyen fontos részei az életednek és eldöntöd, hogy ezentúl eszerint fogod ütemezni őket az életedben. Ha véget érne egy baráti kapcsolat, ne értékeld úgy, hogy végzetesen rossz dolog. Időnként sokkal több jó származhat egy kapcsolat megszakításából, mint abból, hogy erőszakkal próbáltok fenntartani valamit, ami nem működik.

Skorpió

A holdfogyatkozás pezsdítőleg hat majd rád, különösen az ambícióid terén, a céljaid elérésében. Ugyan nem lesz egy gyalog galopp, ugyanis rajtakaphatnak néhány nem éppen korrekt mozdulaton a munkádban és ezért lehet, hogy nem kapod meg a régóta vágyott bónuszt, előléptetést, de ne aggódj, mert ez a fennakadás csak ideiglenes. Ha kellő méltósággal viseled a helyzetet és nem gurulsz dühbe, sokkal jobban kijöhetsz a helyzetből. Koncentrálj a jövődre és ne vessz el az itt és most drámájában.

Nyilas

A holdfogyatkozás az utazási szektorodat érinti majd, így lehetséges, hogy valamilyen utazási terved dugába dől a héten. Egy last minute út szervezése nem éppen úgy alakul majd, ahogyan számítottál rá, de ne csüggedj. Tekints erre a tapasztalatra egy leckeként és haladj az áramlattal. Sok pozitív dolgot tartogat még neked az univerzum. Ha az országban, valamilyen közelebbi helyen töltöd a hétvégét, az is nagyon szórakoztató lesz és teljes mértékben kikapcsol majd. A csillagok varázslatos hétvégét ígérnek, nem számít, hogy hol leszel.

Bak

A holdfogyatkozás az átalakulás szektorában lesz majd, így ez a hét a radikális változások és előrelépések hete lesz. Ideje lesz elengedned mások elvárásait és egy hitelesebb, valóságosabb ént szabadjára engedned. Ez a változtatás lehet fizikai, érzelmi vagy éppen a kettő kombinációja. A változás nagyon jó dolog tud lenni, de kizárólag akkor, ha a késztetés belülről érkezik, ez soha ne feledd!

Vízöntő

A holdfogyatkozás a kapcsolataidra lesz a legnagyobb hatással és próbatétel elé állítja a kötelékeidet. Az empátia kulcsfontosságú lesz a héten. Figyelembe kell venned mások nézőpontját is. Ha lehetséges, akkor ne engedd, hogy konfliktusba torkolljanak a dolgok, inkább lazulj el egy kicsit és adj időt, hogy lecsillapodhassanak a kedélyek. Ez a hét jó alkalom lehet kapcsolatépítésre is. Ne félj bevallani a gyengeségeidet. Ha mindenki úgy tudja, hogy “Szuperül vagy!”, akkor honnan gondolnák, hogy éppen munkaajánlatot adjanak vagy esetleg egy párkapcsolatra vágysz éppen? Az őszinteség nagyon fontos.

Halak

Az energiaszinted megemelkedik ezen a héten, mivel a holdfogyatkozás a jólléti szektorodat érinti. Több irányból is érkeznek számodra jó lehetőségek és szeretnéd i s ezeket mind megragadni és több végén égetni a gyertyát. Azonban légy óvatosan, mert hirtelen nagyon kimerülhetsz. Állíts fel prioritásokat és tudj nemet mondani, ha az szükséges ahhoz, hogy ne hajtsd túl magad. Pihenésre és fiatalodásra van most szükséged, úgyhogy fektess nagyobb figyelmet magadra!

SZERZŐ, FORRÁS: tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT