Ez a 4 csillagjegy csodálatos társ, belőlük remek felség válik, mert türelmesek, őszinték, megbízhatóak!

csillagjegyekre - Ez a 4 csillagjegy csodálatos társ, belőlük remek felség válik, mert türelmesek, őszinték, megbízhatóak!

Minden férfi szeretné megtalálni a számára legtökéletesebb társat, akivel boldogságban és szeretetben élhet. Néhány csillagjegy női szülöttei igazán alkalmasak egy harmonikus kapcsolatra, mert odaadóak, türelmesek és nagyon tudnak szeretni, lássuk melyek ezek!

Bika

A bika csillagjegy női szülöttei nagyon intelligensek és borzasztóan érzékenyek. Néha modortalan és nem túl tapintatos, de ő az a nő, aki képes megteremteni a családi békét. Lojális és őszinte. Minden tulajdonsága meg van ahhoz, hogy jó feleség váljon belőle, akinek bika partnere van, az boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra számíthat. A bika jegy szülöttei szépek, talpraesettek, jó háziasszonyok és nagyon tudnak szeretni, mégpedig hosszútávon is.

Nyilas

Azt hinnénk, hogy a nyilas nő minden csak nem kedves, főleg amikor ideges. A valóságban ő egy aranyos, jólelkű nő és mindig készen áll a segítségnyújtásra anélkül, hogy kérnéd. Nem sajnáltatja magát, őszinte és barátságos. Szórakoztató, feltalálja magát, optimista, nagyon tud szeretni és mindig mindenre kíváncsi.

Oroszlán

Ő az a nő akivel szeretnéd leélni az életed. Szinte mágnesként vonzódik a szeretett személyhez, szentimentális, szórakoztató és vicces, minden apró kis részletre odafigyel, hogy a partnerét boldoggá tehesse és maga mellett tarthassa. Általában ő a domináns partner egy kapcsolatban, ezért romantikus társat keres maga mellé.

Rák

A rák jegyében született nő kedves, féltő, nagy- és tiszta szívű. Csodás anyai ösztönnel rendelkezik, szereti a családi életet. Meg van győződve róla, hogy az ő feladata az, hogy vigyázzon a partnerére és a szeretteire. Első helyen van a család, ügyesen és jól neveli a gyerekeket. Nagyon intuitív, ha valami probléma adódik, ő szinte a semmiből ott terem, vigaszt nyújt és melletted áll. Egy rák jegyű nő vállán mindig kisírhatod magad.

az eredeti cikk: https://ketkes.com/ez-a-4-csillagjegy-csodalatos-tars-beloluk-remek-felseg-valik-mert-turelmesek-oszintek-es-megbizhatoak/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL