Az angyalok üzenete 2018 februárjában!

Három orákulum kártya pakli fog útbaigazítani most februárban, így garantáltan olyan tanácsok következnek, amelyeket érdemes lesz megfogadni.

Metatron arkangyal fogja kísérni utunkat februárban, amikor nagy döntéseket kell hoznunk, úgy is fogalmazhatnánk, hogy mindent elölről kell kezdenünk. Fel kell tennünk a kérdést, hogy szeretnénk-e azon a munkahelyen dolgozni, ahol most vagyunk, hogyan tovább a párkapcsolatunkkal, a házasságunkkal, milyen célokat, álmokat akarunk még megvalósítani. Ebben segít Metatron arkangyal, aki sok lehetőséget hoz majd az életünkbe. És nekünk az a dolgunk, hogy saját magunk érdekében cselekedjünk, tegyünk lépéseket céljaink megvalósításáért. Februárban AZONNAL lépjünk akcióba, ne halasszuk el a döntéseinket, és ne keressünk kifogásokat, hogy most nincs pénzünk, időnk, szakképesítésünk, bátorságunk. Higgyünk magunkba, és cselekedjünk.

Meghívást kapunk a szeretet ünnepére, amely nagyon erősen jelen lesz az életünkben ebben a hónapban. Ne felejtsük viszont el, hogy kérnünk is kell, ha valamire szükségünk van. Az angyalok azt üzenik, hogy mindenben lássuk meg a fényt és a szeretetet, amely a legfontosabb dolog az életben.
A hónap első fele

Február 13-ig nagyon érzékenyek leszünk a külső energiákkal kapcsolatban, mert megnő az empátiánk a környezetünkkel szemben. Segítsünk másoknak, amiben csak tudunk, de ne higgyük azt, hogy nélkülünk megállna az élet a földön. Az angyalok mindenben a segítségünkre lesznek, így érdemes beiratkoznunk például egy tanfolyamra, új dolgokat tanulhatunk, amelyek elősegítik a spirituális ismereteink bővítését, de az anyagi vonzata sem elhanyagolható, ha valamiben profikká válunk.

A hónap középső fele

Február 14-től 22-ig fontos, hogy a testünket karban tartsuk, ezért mozogjunk rendszeresen, végezzünk méregtelenítő kúrát, sétáljunk a szabadban, ahol az auránk is megtisztul. Törekedjünk az egyensúlyra, arra, hogy feltöltsük merülőfélben lévő energiatartalékainkat. Olyan emberekkel találkozhatunk, akik megváltoztathatják életünket. így legyünk nyitottak, kedvesek, fogadjuk be a szeretetet a szívünkbe, érezzük igazán otthon magunkat.

A hónap utolsó fele

Február 23-ától a hónap végéig figyeljünk oda, hogy nehogy mások befolyása alá kerüljünk, főleg akkor, ha fontos döntés meghozatala előtt állunk. Saját magunk kell döntenünk, nem bízhatjuk ez másra, hiszen a jövőnkről van szó. Meg kell szabadulnunk azoktól az energiáktól, amelyek ártanak nekünk, ezért tegyünk rendet a lelkünket és a testünkben.


forrás: http://szupertanacsokblog.hu/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT