Angyali üzenet hétfő éjszakára: Álruhás áldás – Az angyalok üzenete ma arról szól, hogy minden, ami az életedbe érkezik, az utad része, és a végső célodhoz vezet. Tekints elfogadással arra, ami most érkezik, mert valójában áldás… legfeljebb álruhát öltött!

Az angyalok üzenete ma arról szól, hogy minden, ami az életedbe érkezik, az utad része, és a végső célodhoz vezet. Tekints elfogadással arra, ami most érkezik, mert valójában áldás… legfeljebb álruhát öltött!

Találkozás és búcsúzás, összeomlás és újrakezdés, betegség és gyógyulás… az érem két oldala, amelyek között sokan elveszettnek érzik magukat az utóbbi időben. Ha első ránézésre nem is könnyű megélni az életedben most zajló változásokat, az idő vissza fogja igazolni, hogy minden a Te érdekedben, és az életfeladatoddal összhangban történt. Mindenből tanulsz, hiszen épp e célból hívta be lelked a tapasztalataidat az életedbe. Csupán arról lenne érdemes leszoknod, hogy fájdalmakon, nehézségeken, és hasonló negatív minőségeken keresztül fejlődjön az életed. Ha elengeded azokat az elvárásaidat, amelyek mindezt behívják az életedbe, az áldás nem álruhában, hanem a saját, jól felismerhető, fénylő gúnyájában érkezik.

Most aztán mindenki kösse fel azt a bizonyos gatyát, ha eddig ellenállt és szabotált. Mert bizony van, aminek végérvényesen össze kell omlani ahhoz, hogy elkezdődjön az új felépítése. Akik eddig is alázattal és elfogadással álltak bele az átalakuló életterületeikkel kapcsolatos feladatokba, azoknak nyugodtabbak lesznek a napjaik, életörömmel, türelemmel, kitartással fűszerezve. Akik viszont húzták-halasztották a döntést, a lezárást, a szakítást, vagy épp az elindulást, nos… hát nekik nagyobb lélekjelenlétre lesz szükségük. Ők most igazán úgy érezhetik, mintha hullámvasúton ülnének.
Ráadásul a fő szabotőr, az EGO is kiemelt téma most.  Ezt minimum tüzes energiának nevezhetjük, de sokak számára egyenesen a forrófejűség tapasztalását hozhatja. El kell most tehát engedned az irányítási kényszered (ha van), és csak hagyni, hogy az élet áramlásával eljuss oda, ahol lenned kell.

Találd meg most az egyensúlyod, és tudd, hogy minden a belső világod kivetülése! Ha harcolsz önmagaddal, a vágyaiddal, a gondolataiddal vagy az érzéseiddel, akkor ellenállást fogsz tapasztalni a külvilágban is. Küldd szabira az egód, és engedd érezni a szíved!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT