A mai napon mindenki számára sorsfordító szuperenergiák vannak jelen az Univerzumban!

energiák 1024x768 - A mai napon mindenki számára sorsfordító szuperenergiák vannak jelen az Univerzumban!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - A mai napon mindenki számára sorsfordító szuperenergiák vannak jelen az Univerzumban!
Facebook
0

A mai napon mindenki számára sorsfordító szuper energiák vannak jelen az Univerzumban! A mai napon erőteljesen érezhetőek az univerzum jótékony rezgései!

A mi csodálatos univerzumunk úgy van berendezve, hogy azokat az eseményeket küldje hozzánk, amire a legjobban vágyunk. Hinni abban, hogy a amire vágysz az biztosan megtörténik, – a legfontosabb alapelv.

Az Univerzum legfontosabb energiája a gondolat!

A te kezedben van annak a lehetősége, hogy dönts gondolataid felett, és hozzáigazítsd azokat a szeretethez, a békéhez és a harmóniához. Kérésedre szívesen magasabb hangoljuk energiáidat. Az Univerzum ma abban támogat Téged, hgy ne feledd, a vonzás törvénye segíthet a vágyaid elérésében. Minden egyes gondolat egy olyan befektetés, amely azonnali jutalékkal jutalmaz, így nem árt bölcsen beruháznod.

Fontos tudni, hogy a tagadás mindenkor negatív energiákat hordoz. Érdemes tehát a vágyainkat úgy megfogalmazni, hogy még véletlenül se szerepeljen bennük tagadószó. Vagyis: a „nem szeretnék beteg lenni” helyett mondjuk inkább azt: „egészséges vagyok.” Óhajtó mondatainkat fogalmazzuk át mielőbb kijelentőkké, ami annyit tesz, hogy elképzeljük, lélekben meg is éljük a vágyainkat, örülünk nekik és hálásak vagyunk érte.

A MAI NAP KÜLÖNÖSEN ALKALMAS A PÉNZVONZÓ VÁGYAK BETELJESÜLÉSÉHEZ!

KÉRJ!

Sok ember számára ismerős ez a mondat: „Kérj, Higgy, Kapj”. Ez az első lépés a Vonzás Törvényében, és a kérés nagyon fontos, de nem ez az egyetlen része. Mielőtt kérnél, győződj meg róla, hogy mit is kívánsz igazán. Kezdésnek, adj magadnak időt, ülj le egyedül, csendben, és gondolkodj el az életedről. Hagyd szárnyalni az ötleteidet, és kérdezd meg magadtól:
„Mik az álmaim”?
„Mik a vágyaim”?
„Mik a szükségleteim”?
„Hova tartok”?
„Mit szeretek csinálni”?
„Mi szórakoztat”?

HÁLÁS HOZÁÁLLÁS

A legnagyobb ilyen tényező az, hogy nem látjuk az összképet. Ez akkor következik be, amikor rabjai leszünk az ego által támasztott vágyak valósággá alakításának. A vonzás törvényét ego vezérelt vágyak beteljesítésére használjuk, aminek következtében gyakran elveszítjük a rálátásunkat, a nagy egészre.

Ez a másik legfontosabb lépés. Ha úgy könnyebb neked, írd fel egy lapra, mi mindenért vagy hálás (egészséged, családod, az ágy amin alszol, stb.), mindent írj fel, ami épp eszedbe jut. Ettől a naptól kezdve minden nap írj hála listát, a legjobb, ha minden alkalomra beosztasz 10 pontot. Ezzel a módszerrel gyakorlod a hálát és megtanulod meglátni a szépségeket és bőségeket az életedben. Ha képes leszel hálás lenni az Univerzumnak azért, amid van, akkor érhetsz nagyobb szintre. Ha veszel egy csésze kávét mondj érte hálát, hogy meg tudtad venni, ha veszel egy kenyeret, mondj érte hálát, hogy volt rá pénzed. Ha minden nap eszerint cselekszel, meglátod, az Univerzum megjutalmaz téged!

Amit biztosan tudok: a titok működik. Mindenkinek, minden korban. Csak annyit igényel, hogy belé fektess egy kis időt, energiát és figyelmet. Nem éri meg az életed hátra levő részének boldogsága ezt a kis áldozatot?


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT
Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK
Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:
SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT
Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK
Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK
Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK
Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT
És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL