Angyali üzenet csütörtök éjszakára: Érzelmi sebeid ma éjszaka csodálatos módon gyógyulni kezdenek!

Az angyalok ma azt üzenik, fontos, hogy a lelki sebeid végre begyógyuljanak. Olyan régi sebek kerülnek a felszínre, amelyekkel foglalkozni kell, máskülönben rombolóvá válnak.

Doreen Virtue angyalkártya

Ne ijedj meg, mert mindaz, ami most feljön, az érzelmi tisztánlátásodat fokozza, és nagy fejlődéshez segít hozzá. Sok angyali üzenet szólt mostanában a karmikus feladatok megoldásának fontosságáról, és a mai éjszaka önmagában is ezt a folyamatot generálja. Most azonban azok a témák jöhetnek a felszínre, amelyekkel már előző életeidben is sok dolgod volt, és amelyeket – úgymond – megszenvedtél.

Tudnod kell, hogy a karmikus sebed begyógyításán muszáj dolgoznod, mert enélkül nem tudod az életfeladatodat teljesíteni. A gyógyulás egyik elengedhetetlen feltétele a megbocsátás. Ez nem mindig könnyű, hiszen oly régóta cipeled a lelkedben a harag és a neheztelés energiáját… Az angyalok most szelíden emlékeztetnek arra, hogy a megbocsátás egyetlen emberről szól, és ez Te magad vagy! Tisztelned és becsülnöd kell annyira önmagad, hogy ne akard továbbra is mérgezni magad ezekkel a negatív energiákkal! A megbocsátással nem hagyod jóvá mindazt, amit mások tettek, és nem is mented fel őket a felelősségük alól. Csupán tudomásul veszed a történteket, és kilépsz a hozzájuk kapcsolódó rossz érzéseid csapdájából.

Ha előző életeidben a szegénységgel küzdöttél, most a bőség beengedése a feladatod. Ha zsarnok voltál, most az alázatot és a partnerséget tanulod. Ha a párkapcsolataid viseltek meg, ha megcsaltak, elhagytak vagy észre sem vettek, most a kölcsönösségen alapuló, őszinte szerelmi kapcsolat megtapasztalása vár rád. Most a legtöbbek számára egyébként ez a téma van fókuszban.

Lehetséges, hogy eddig nem voltál túl sikeres valamely életterületeden, de ez azért van, mert még nem történt meg a megbocsátás, és nem vontad le a pozitív tanulságokat. Mert bizony, minden rosszban ugyanúgy ott rejlik a tanítás, mint minden jóban. Lehetséges, hogy a lelked életek óta készül arra a nagy találkozásra, arra a sosem tapasztalt mély, bizalommal és szerelemmel fűszerezett kapcsolódásra, amelyet erre az életedre írtatok meg magatoknak a Pároddal. Ám most le kell tenned a múlt terheit, és a korábban megtapasztalt erények (türelem, elfogadás, kedvesség, megbocsátás stb…) birtokában tovább kell lépned. Méghozzá tiszta lappal. Meglásd, Isten ujja csodás történetet ír rá Neked…!  Ha cselekszel, sok szépség és öröm vár rád a közeljövőben! Egy dolgod van, küldd szabadságra az egód, és lásd meg, mi (vagy ki) az igazi érték a lelkednek!

Hívd magadhoz Zadkiel és Uriel arkangyalokat, és kérd, hogy segítsenek a megbocsátás érzésének megtapasztalásában, a haragod elengedésében és a nehezteléseid abbahagyásában! Kérd Sadalphon segítségét is, aki az életöröm beengedésére taníthat téged!

 

Tomek Noémi| írása


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT

 

Mennyire tetszett amit olvastál?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat állása: 0

Legyél Te az első, aki értékeli a posztot!

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a poszt!

Tegyük jobbá ezt a posztot!

Hogyan lehetnénk jobbak?