Mit látsz a képen először? Izgalmas dolgot mesél rólad!

Izgalmas - Mit látsz a képen először? Izgalmas dolgot mesél rólad!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Mit látsz a képen először? Izgalmas dolgot mesél rólad!
Facebook
0

Mit látsz a képen először? Izgalmas dolgot mesél rólad!

A meztelen női alak

Döntésed a tudattalanodból fakad, érzéki, buja személyiségtípusról árulkodik. Miközben a szexualitás nagyon fontos számodra, mégsem ez a legfontosabb tényező a párválasztáskor. Szereted az életet, szereted a testi örömöket, de például a forró zuhany egy kimerítő nap után épp olyan pozitív érzéséket nyújt, mint amikor a szerelmedet ölelheted át. A társaddal kényelmesen és nyugodtan elfogyasztott vacsora szintén örömteli és emlékezetes pillanatokat nyújt. Figyelmes és kitartó típus vagy, és te az élet apróbb örömeit is rendkívül meg tudod becsülni.

A fiatal férfi alakja

Elmondható rólad, téged a tudás utáni vágy nagyon erősen motivál. Választásod persze nem jelenti azt, hogy tojásfej lennél. Inkább arra utal, hogy szívesen kötsz kapcsolatokat, tanulsz a saját és mások hibáiból. Romantikus és kifejezetten vonzó típus lehetsz. Míg az emberek többségének nehézséget okoz az apróbb részleteket felismerni, addig számodra ez ujjgyakorlatnak számít. Sosem veszel el a részletekben, könnyedén átlátod a problémákat. Szívesen meghallgatod a hozzád legközelebb állók gondjait, és okos tanácsokkal segíted őket a megoldásban.

A hattyú

Elmondható rólad, olyan pozitív személyiségjegyekkel rendelkezel, hogy képes vagy a legrosszabb helyzetekben is mindenkor meglátni a jót, a szépet. Mindez nem azt jelenti, hogy naiv típus lennél, inkább arra utal, hogy a dolgokat képes vagy mélységükben és mindkét oldalukról látni. De nem csupán ezzel a különleges adottsággal rendelkezel. Bámulatosan empatikus típus vagy, pontosan tudod, mivel és hogyan vigasztald meg a hozzád legközelebb állókat. Átérzed a problémáikat, néha velük együtt sírsz vagy nevetsz.

A hajóban ülő alak

A férfiarc

Ha a kép közepén látható arcot vetted észre először, elmondható rólad, az életével teljes mértékben elégedett típus vagy. Ki nem állhatod a felszínes, semmitmondó csevegést, a mély és tartós kapcsolatokban hiszel. Romantikus típus vagy, mégis bátran állsz a kihívások elé. A szerelem és a párkapcsolat számodra természetesen nem csak rózsaszínű köd és szivárvány, pontosan tudod, a boldogságért meg kell küzdeni, és mindennap tenni kell érte.


FORRÁS: http://szorakozzonline.hu


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL