Erről a rejtett tulajdonságokról árulkodik az ajkunk formája

ajkunk - Erről a rejtett tulajdonságokról árulkodik az ajkunk formája
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Erről a rejtett tulajdonságokról árulkodik az ajkunk formája
Facebook
0

Személyiségünk és jellemük számos dologban tükröződik, bizonyos testrészekből tökéletesen kiolvasható valaki személyisége. Ilyen formában az ajkaink is árulkodnak rólunk. Nézd meg, hogy rólad milyen rejtett tulajdonságokat fednek fel!

1. Vastag felső, vastag alsó ajkak

Igazi telt, kerek, kiegyensúlyozott személyiséged van, ami sok téren segít téged az életed során. Számos területe képes vagy sikert alkotni, minden munkában kimagasló teljesítményeket nyújtasz, igazi kaméleon vagy, aki bármit képes elsajátítani. A családra és az otthon melegére különösen nagy figyelmet fordítasz. Tipikus az a személy vagy, aki képes akár a saját napját is felfordítani, hogy másoknak szerezhess néhány boldog percet. Emiatt sokszor lehetsz nyűgös, feszült, mivel nem jut időd saját magadra. Az élet ezt a tulajdonságodat azonban mindig megjutalmazza, váratlan csodák sorozata kíséri az életed. A szerelemben teljes odaadással szeretsz, számodra egy kapcsolat akkor tökéletes, ha van benne minden. Nagy, hosszan tartó szerelmek lesznek az életedben. Hajlamos lelki eredetű betegségekre éppen azért, mert sokszor magadba fojtod a dühöd, hogy ne bánts meg másokat. Azt azonban ne felejtsd el, hogy azzal, hogy az igazat mondod, nem árthatsz, aki pedig nem érti ezt meg, a te társaságod sem érdemli meg.

2. Vékony ajkak

Óvatosan lépkedsz előre az életben, nem szereted kimutatni a belső félelmeidet. A munkában sokszor szükséged van egy erős támaszra, aki támogat, bátorít téged. Mindennek ellenére mégis képes vagy önálló lábakon megállni, de sokszor nem veszel ehhez sem elég bátorságot. A szerelmi életed sokszor zavaros, sokan ugyanis nem látják meg benned azt a vonzó erőt, ami odaláncol. Emiatt gyakran szemelhetsz ki olyan személyt, aki nem viszonozza az érzéseid. Ezzel csak azért vigyázz, mert ha sokat vársz, kifutsz az időből! A személyiséged eléggé makacs, sokszor nem vagy hajlandó meghallgatni mások segítő tanácsát, inkább a saját fejed után mész a rossz irányba. Ezen is ajánlott változtatnod, mert ha így fojtatod, senki nem fog különösebben törődni veled és amikor támaszra lesz szükséged, csak akkor veszed majd észre, hogy egyedül vagy.

3. Vastag felső, vékony alsó ajkak

Te egy olyan ember vagy, aki határozott megjelenésével kivívja mások irigységét és figyelmét, mindezt pedig tudat alatt teszed. A kemény külső mögött azonban egy nagyon érzékeny belső lakik, aminek a kicsi kis házába nem sok embert engedsz be. Megválogatod a barátaid, hála a jó megérzésednek képes vagy kiszűrni azokat, akik nem őszinték veled szemben. Néha azonban már beképzelsz nem létező dolgokat és emiatt saját magadnak csinálsz kellemetlen perceket. Ugyanez jellemez téged a szerelemben is, először gyorsan megkeresed mindenkiben a hibát és utána döntesz, hogy kell vagy sem. Ez rossz hozzáállás, hiszen senki sem tökéletes, így te sem, tehát adnod kellene egy esélyt mindenkinek és csak utána döntened.

4. Vékony felső, vastag alsó ajkak

Kétféle személyiség jellemez téged. Az egyik az, aki félénk, szerény, szeretethiányos, a másik pedig egy olyan személy, aki rengeteg szeretetet ad, magabiztos, határozott jellemet mutat. Ez a kettősség nem a hátrányodra, hanem sokkal inkább az előnyödre válik az élet minden területén. Pontosan azért, mert mindenki azt látja, hogy ki lehet használni, meg lehet vezetni téged, közben pedig a másik éned pontosan tudja, hogy mit csinál. Ez segítségedre van a munkádban, a szerelemben és az emberi kapcsolataidban is. Használd ki ezt az előnyt és érd el a céljaid, ne félj!

Szerző: tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT