Szép vagyok – a mantra, melyet minden nőnek ismernie kell

nőnek 1024x576 - Szép vagyok - a mantra, melyet minden nőnek ismernie kell
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Szép vagyok - a mantra, melyet minden nőnek ismernie kell
Facebook
0

Szép vagyok – a mantra, melyet minden nőnek ismernie kell

“Szép vagyok attól, ahogyan viselkedem. Attól, hogy jelen vagyok. Az energiám szép, akárcsak az szemeim és az ajkaim. Szép vagyok azért, mert együttérzek mindennel és mindenkivel.” – így hangzik egy igazán erős mantra, amely képes meggyógyítani és egészségessé tenni a legsebzettebb szívet is.

Szépek vagyunk, erősek, csillogóak és varázslatosak. A rebellesociety.com oldalon SR Atchley egy rendkívüli mantrát ajánl a figyelmünkbe, amelynek erős hatása van a lélek gyógyulására. Továbbá hasznos önbizalomnövelő is, segít erősíteni a hitet a saját képességeinkben. Olvasd el annyiszor, ahányszor szükséged van ahhoz, hogy annak lásd magad, aki valójában vagy!

Szép vagyok!
Szép vagyok attól, ahogyan viselkedem. Attól, hogy jelen vagyok. Az energiám szép, akárcsak az szemeim és az ajkaim. Szép vagyok azért, mert együttérzek mindennel és mindenkivel.

Erős vagyok!
Erős vagyok azért, mert annak kell lennem. Állhatatosságról és belső határozottságról teszek tanúbizonyságot. Minden egyes napon megmutatkozom, még a legrosszabb, legnehezebb napokon is. A sírást a zajosabb napokra hagyom.

Csillogó vagyok!
Fényes csillag vagyok fenn az égen, amit mindenki lát. A fényem pedig beragyogja a legsötétebb éjszakákat, és kalauzolja az eltévedt vándort.

Lenyűgöző vagyok!
Elképesztő nő vagyok! Elképesztő anya, testvér, gyermek. Elképesztő szerető. Magamat is leveszem a lábamról, mennyire varázslatos vagyok, és mennyire okosan használom az erőm arra, ami jó és helyes.

Szeretetre méltó vagyok!
Szeretetet tükrözök. Szeretetet mutatok ki, ajándékozok és nevelek. A szeretet pedig sosem hal meg, a fizikai halál, az levesztés ellenére sem. A viták és füstbe ment próbálkozások dacára sem.

A szeretet örökké él.
Én pedig szép vagyok, mert tudatában vagyok ennek.

Forrás: http://twice.hu


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL