5 dolog, amit a női angyalok üzennek a Földön élő nőknek!

A női angyalok voltak olyan kedvesek, hogy meglátásaik és tapasztalásaik alapján megosztották velünk gondolatainkat és összeszedték azt az 5 legfontosabb dolgot, amit a földi hölgyeknek üzennek. Ezt minden nőnek érdemes elolvasnia!

1. Álljatok ki magatokért!

Bár a férfi angyalok is mondtak valami hasonlót, de úgy érezték a női angyalok, hogy ezt muszáj nekik is kiemelniük, mert hajlamosak vagyunk elfelejteni. Kevés a bátor nő, aki ki mer állni magáért. Már az idők kezdete óta. Kevesen voltak, akik fel mertek szólalni az elnyomás ellen, akik jogokat követeltek maguknak, akik kiakartak törni az általános szerepből, hogy a nő egy tenyészkanca és csak arra jó, hogy kielégítse a férfiak minden vágyát, főzzenek, mossanak, takarítsanak. Ma már kicsit több nő szólal fel ez ellen, de még mindig nem elegen. Bizonyára a nevelés vagy az évszázados berögzültség miatt is, de sok nő ma is beéri ennyivel és megelégszik azzal, hogy kiszolgálhatja férjét és a családját. De attól még ő nem csak egy nő, hanem egy lélek is, akinek törekednie kell arra, hogy beteljesítse sorsát és egyénileg megélje az életét.

2. Próbáljátok jobban megérteni a férfiak szemszögét is

Sok nő nem veszi a fáradtságot, hogy meg akarja érteni a kedvesét. Az más, ha valaki arra törekszik, hogy kielégítse az igényeit. Az nem feltétlenül jelenti azt, hogy érti is őt. Márpedig csak úgy működhet jól egy kapcsolat, ha megértitek a férfiakat.
Például meg kell érteni azt, ha valaki nagy gyerek és szeret órák hosszat játszani a gép előtt. Neki az a kikapcsolódása, ő olyankor el tud menekülni egy másik világba, ahol nincs munka, idegesítő főnök vagy bármi hasonló.
Ugyanígy, ha van férfi, aki szeret munka után beülni a kollégáival inni egy sört – de különben nem alkoholista és nem lesz agresszív részegen – az még nem olyan nagy vétek. Nekik is kell engedniük a gőzt. Csak ők nem egy forró fürdővel teszik ezt.
A többieket is meg kell érteni, azokat, akik karriert és pénzt akarnak, akik a családfenntartó szerepre pályáznak. Akik támogatásra szorulnak, akik sportkarrierről álmodoznak. Akiket kiborítanak a nők „hülye” kérdések, akik több szeretkezésre vágynak. A férfiak nem a lelkizést, hanem a beszélgetést és a megértést igénylik. Ezért néha add át a helyedet, és csak hallgasd meg őt. Tanácsokat sem kell neki adni, egyszerűen hallgasd meg, támogasd, éreztesd, hogy vele vagy. És próbáld megérteni őt a mindennapokban, mit, miért tesz. A férfiak is pont olyan összetettetek, mint a nők!
Végezetül, amikor vitáztok, ne a magad igazát sulykold, hanem adj neki is igazat és engedd szóhoz jutni. Ne lenyomni akard őt, hanem megegyezni vele és közösen oldani meg a gondot. Sok kapcsolat azért fut zátonyra, mert a partnerek nem beszélgetnek eleget őszintén egymással. Ti ezt ne kövessétek el!
3. Nem csak szerelem létezhet számotokra

Rengeteg nő leragad ott, hogy szerelemre, párkapcsolatra vágyik és a megvalósult mesékre. Nincs is ezzel semmi baj, ez mindenkinek jár is. A gond csak ott van, amikor valaki leragad ennél és másra sem vágyik. Igaz, talán néhány embernek ez a sors, szerelem, párkapcsolat, házasság, gyerekek és család. De még annyi minden várhat egy nőre! Lehet belőle világutazó vagy művész. Nem csak karriert építhet, de az álmait is bátran kergetheti. Élhet vallásos vagy spirituális életet is. Lehet egyszerre bolti eladó és munkaidő után spiritiszta is a belvárosban vagy önkéntes állatmentő.
Ezért sose mondjatok le álmaitokról! Ma már lehet belőletek üzletasszonytól kezdve orvosig az bármi, ami csak lenni szeretnétek és nincsenek törvények, amik elnyomnának a magánéletben. Ha egy férfi szeret, így is szeretni fog, ha közben követitek a saját életutatokat!
Érdemes lenne minden nőnek a szíve mélyére néznie és a sorsát kikémlelnie, mert számos terület vár rájuk, ahol remekelhetnének, és ami ugyanúgy megtölthetni a szívüket, mint a szerelem.

4. Hozzátok egyensúlyban magatokban Lilithet és Évát

Vajon miért illetik sokszor a nőket a vipera címmel? Miért mondják azt, hogy többet acsarkodnak egymással, mint a férfiak? Mert valóban, minden nő egy kicsit szeszélyes istennő.

Kevesen ismerik el azt, hogy először Isten Ádámnak Lilithet adta párjául és csak utána jött Éva. Erről a történetet itt találhatjátok meg.

Tehát, az egyik percben a legjobb barátnők, a másikban pedig ősi ellenségek. Emiatt kémlelik folyamatosan egymás külsejét, anyagi helyzetét vagy férjét. Irigyek és féltékenyek egymásra. Kibeszélik egymást, pletykálkodnak, ármánykodnak és elárulnak. Örökösen versengenek és harcolnal. Mert erőteljesen él bennük Lilith, aki sötété istennővé avanzsált.

Aztán persze ott vannak az Évák, akik csupa szívek, gyöngédségek, a szerető feleségek és anyák, a csendesek és szívesebben tesznek párjuk kedvére, és akár hódolnak be nekik. Ők a némán szenvedők, és akik beérik kevesebbel.

Minden nőben ott van valahol mind a kettő, hiszen Lilith és Éva is az Ősanya. Olykor az egyik jobban dominál. De az volna a legegészségesebb, ha a tudatosan megpróbálnátok egyensúlyba hozni őket.

Mert Ádámból mindig is csak egy volt. Ő nem változott.

5. Leljétek meg magatokban a belső istennőt vagy az angyalt!

Igen, ugyanezt mondták a férfi angyalok is. De a női angyalok kicsit más miatt javasolják ezt. Ugyanis jobban képben vannak a nők világával. Tudják, hogy mi nők mennyit küzdünk azért, hogy megfeleljük az elvárásoknak. Önmagunk és másoknak. Szépek legyünk és okosak, megértőek és türelmesek. A női angyalok azt üzenik, hogy leljük meg a belső istennőt és vele együtt megleljük az önbizalmunkat is. 10-ből 8 nő szinte biztos önbizalomhiánnyal küzd a külseje, a helyzete, a tudása vagy ki tudja még miatt. Az önbizalom pedig depressziót és hasonló kellemetlenségeket szül. Ám a belső istennő segít abban, hogy mindenki megtalálja a maga erősségét – és büszkén vállalja – és ha kell, erőt ad neki, hogy szembenézzen hiányosságaival, rossz tulajdonságaival és erőt kap hozzá, hogy javítson rajtuk vagy megtanulja azokat elfogadni azokat. Minden istennő valaminek az istennője. Te vajon minek vagy az?

noiportal.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT