Így változtass életeden! Néhány egyszerű, de kevesek által használt technika… 6 működő lépés, amit minden nap alkalmazz

titkok 1024x768 - Így változtass életeden! Néhány egyszerű, de kevesek által használt technika... 6 működő lépés, amit minden nap alkalmazz
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Így változtass életeden! Néhány egyszerű, de kevesek által használt technika... 6 működő lépés, amit minden nap alkalmazz
Facebook
0

Kincset érő tanácsok, amelyekről jobb, ha tudsz! Gyakorold ezeket a technikákat nap mint nap, ameddig már szokásoddá válik!

Kezdd hálával a napot!

Egyszerű, felébredés után adj hálát, hogy élsz! Egy egyszerű “köszönöm hogy élek” tökéletesen megteszi! Sokunk hajlamos természetesnek venni az életet, de nem az. Az élet: AJÁNDÉK!

Nézd a dolgok jó oldalát!

Bármi történik, annak van jó és rossz oldala. Optimista szemlélettel, ha úgy vizsgáljuk az eseményeket hogy “ebből milyen jó származhat nekem”, hamar meg fogjátok találni az események pozitív oldalát!

“Minden viszontagság, kudarc és fájdalom magában hordja valamilyen vele egyenértékű jótétemény csíráját!” Napoleon Hill 

Fedezd fel a hétköznapi csodákat!

A csodák körülöttünk vannak! Egy szép virág, egy aranyos kutya, vagy akár egy méhecske, egy szép ház. Ezek egyszerű példák, észre kell venni a hétköznapok szépségeit!

“Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál.” (Paulo Coelho)

Vizualizáld a jót!

Képzeld el előre, hogy jól sikerül a randid, az üzleti találkozód, a vizsgád. A boldogtalan emberek, a legutóbbi sikertelen élményt idézik fel az esemény előtt. Te képzeld el amint kitűnően sikerül, és ennek a szellemében vágj neki!

Tűzz ki célokat!

Sokkal boldogabbak azok, akiknek vannak céljaik. A célok: jól megfogalmazott, rövid-közép-hosszútávú, világosan érthető jövőben elérni kívánt dolgok. Például: megtanulni egy nyelvet, fél éves határidőn belül. Ha nem kötjük határidőhöz a kitűzött célt, sosem valósítjuk meg.

Tegyél jót másokkal!

Ha jót teszel másokkal, az Téged is jó kedvre derít! A jótettek egyszer visszatérnek hozzád valamilyen formában, az Univerzum meghálálja a másoknak tett jót!  🙂

+1 A nap kedvence!

Gondold végig újra nap végén, hogy mennyi csoda történt! Egy könyvben olvastam, hogy amikor egy család a nap végén a vacsoránál megbeszéli hogy kivel milyen jó dolog történt, és ezek közül melyik a NAP KEDVENCE 🙂 Válasszátok ki a nap kedvencét, és beszéljétek meg!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL