Soha ne fogadd el a rossz kávét, a hamis barátságot, és egy nem megfelelő férfi közeledését!

A különbözőség néha egy igen kellemetlen dolog! Az emberek azt szeretnék, ha mindenki azon a véleményen lenne, mint ők maguk, hogy mindenki értsen egyet, és fogadja el őket, változtatás nélkül úgy, ahogy vannak.

Vannak bizonyos területek az életben, ahol nem előny a középszerűség. Ha csak a langyos, poshadt vízbe halászunk, és várunk, anélkül, hogy tennénk valamit, csak egy középszerű eredményt érhetünk el, esetleg.

Az igazi sikerekért keményen meg kell dolgozni, azok nem maguktól jönnek. Soha ne érjük be a középszerűséggel, legyünk jók, nagyon jók, és majd a legjobbak. És ezért dolgozzunk is meg! Ha valamiben hiszünk, akkor az sikerülni is fog. Menjünk egyenesen, és kitartóan a kitűzött cél felé, ne érdekeljen mások negatív, vagy lekicsinylő véleménye.

Ha azon aggódunk, hogy mások mit fognak gondolni rólunk, hogy kilógunk a sorból, akkor soha nem merünk lépni, mindig egy átlagos sorban fogunk álldogálni egész életünkben, arra várva, hogy majd a körülmények megváltozzanak, és tovább tudunk lépni.

Ha nyugodt, és unalmas életre vágyunk nyugodtan álldogáljunk csak a jól kitaposott, biztonságos sorban. Az, hogy mit gondolnak, hisznek, vagy éreznek más emberek, nem a mi dolgunk. Nem szabad állandóan mások elvárásai szerint élnünk, hiszen ettől még nem fog kiteljesedni, és sikeressé válni az életünk. Változtatni tudunk a szemléletünkön, és hozzáállásunkon, ez a két legfontosabb dolog, amit meg kell tennünk annak érdekében, hogy sikeresebbek, és boldogabbak legyünk.
Ha gyakran vagyunk olyan emberek társaságában, akik visszahúznak, vagy túlságosan negatívak, változtassunk. Rajtunk múlik, hogy milyen emberekkel vesszük körbe magunk.

Soha ne fogadjunk el gyenge minőségű kávét. Még, ha rá is kell fizessünk, legyünk annyira igényesek magunkkal szemben, hiszen megérdemeljük. Megérdemeljük, hogy egy boldogabb életet éljünk!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy a rossz dolgokra pazaroljuk az energiáinkat. Ne legyünk közömbösek, koncentráljunk arra, hogy, mit tehetünk annak érdekében, hogy boldogabbak lehessünk!

twice.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT