Válassz egyet a szép festmények közül! Különös dolgokat árul el rólad!

Érdekes dolgokról árulkodik az, hogy melyiket választod… arról, hogy milyen személy is vagy valójában. Jól nézd meg a festményeket és válaszd ki amelyik a legközelebb áll Hozzád.

Nézd meg mit árul el rólad:

Ha az 1-es festményt választottad Te egy könnyen barátkozó személy vagy!

Te egy extrovertált és nyitott személy vagy. Szereted az élet apró és csodálatos örömeit, mint például egy szép vázát, egy virágot vagy egyszerűen a naplementét. Szeretsz utazni és idegen országokat és kultúrákat megismerni. Bár folyamatosan vonz a messziség, mégis ragaszkodsz azokhoz az emberekhez az életedben, akik fontosak számodra és akiknél otthon érzed magad.

Ha a 2-es festményt választottad Te egy törekvő személy vagy!

Egy törekvő személy vagy és szinte semmi sem tántoríthat el utadról. Ennek ellenére mindig tekintettel vagy a körülötted levőkre. A problémákra te kizárólag mint leküzdendő kihívásokra tekintesz. A szerelmi dolgokban azonban be kell látnod, hogy ott nem lehet mindent pontosan kiszámítani és csak úgy elérni. Mégis minden csalódás után egy újabb célt tűzöl ki magad elé.

Ha a 3-as festményt választottad Te egy rendszerető személy vagy!
Ki nem állhatod a rendetlenséget, nálad mindennek tisztának és rendezettnek kell lennie. Megpróbálsz korrekt személy lenni és tartani magad a szabályokhoz, bár néha nem tudod, hogy mindez a rendjén van-e így. Szakmai jövőd nagyon fontos számodra és hajlamos vagy arra, hogy túl nagy felelősséget vállalj magadra. Azonban nem kellene arról megfeledkezned, hogy néha fontos az életben a saját lelkünket is szabadjára engedni és megtalálni az egyensúlyt a kötelezettség és a szórakozás között.

Ha a 4-es festményt választottad Te egy segítőkész személy vagy!

Te egy rendkívül segítőkész ember vagy és egy okos tanácsadó azok számára, akiknek erre van szüksége. Jó szándékú vagy, tisztában vagy önmagaddal és sokak számára, akik a közelségedet keresik egy igazi inspiráció vagy. A változásra semmi okod sincs! Egy nagyszerű ember vagy és a körülötted levők számara egy igazi áldás!

Ha a 5-ös festményt választottad Te egy együttműködő- és alkalmazkodó személy vagy!

Fontos, hogy egyedül, de egyúttal csapatban is helyt tudsz állni. Gyorsan be tudsz illeszkedni az adott közegbe a jó kapcsolatteremtő képességeddel, a nyitottságoddal, a segítőkészségeddel és a toleranciád sem utolsó szempont. Az emberi kapcsolatok, a másokhoz való viszonyunk az egyik legmeghatározóbb elem életünk során is. Közösségi- és  társaságot kedvelő ember vagy, mindig pozitív benyomást keltesz.

Ha a 6-os festményt választottad Te egy vidám személy vagy!

Valahogy mindig sikerül mindenkit felüdítened a vidám természeteddel. Egyik legjobb tulajdonságod a sok közül, hogy a körülötted levő embereket feltétel nélkül szereted. A pozitív hozzáállásod és magabiztosságod mindig lehetővé teszik számodra, hogy minden kitűzött célod elérd. Mint optimista, mindig csak a jóban bízol és a szerencse valóban nincs olyan messze már tőled.

FORRÁS: http://napiutmutatas.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT