Különleges üzenet érkezett a számodra: Változások a karrieredben

Ma az Univerzum a hivatásoddal és a karriereddel kapcsolatban üzen Neked. Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy tisztázd ez irányú terveidet és lehetőségeidet. Most érdemes elindítani a vágyott változásokat, mert jó esély van a sikerre!

A mai nap energiái a pozitív minőségeket erősíti fel. Elsősorban a munkával és a munkakörülményekkel kapcsolatos témákat jeleníti meg, az Univerzum az Én-t, a fényt szimbolizálja.

Ma az elsődleges feladat, hogy átgondold, mit is szeretnél megváltoztatni! Arra vágysz, hogy a jelenlegi munkahelyeden léphess feljebb? Esetleg arra, hogy a saját vállalkozásod legyen sikeresebb? Vagy szeretnél más munkahelyet, esetleg egy teljesen új területre váltanál? Válaszolj őszintén ezekre a kérdésekre, mert semmiféle változás nem fog végbemenni, ha nem tűzöd ki a célt önmagad elé.

Az Univerzum ma arra bíztat, hogy a céltalan ábrándozás helyett állj bele aktívan a változás folyamatába! Ehhez persze az is elengedhetetlen, hogy a mostani helyzeted elfogadd, és meglásd benne a tanítást. Ha rájössz, miért vezetett az utad oda, ahol épp most tartasz, és a megfelelő tanulságokat levonod, akkor továbbléphetsz a következő szintre. Ám amíg haragszol a főnöködre vagy a kollégákra, amíg ellenállásban vagy a munkád iránt, amíg naponta elmondod, hogy nem becsülnek meg, addig a negatív energiát táplálod az egész életterületedre, és ezzel be is fékezel minden pozitív átalakulást.
Érdemes most az Angyalaid támogatását is kérned. Érkezik egy csodás arkangyal, aki az öröm és a boldogság érzését áramoltatja a térben. Ha velük dolgozol, készülj fel a mosolygás és a gyermeki jókedv állandó jelenlétére, mert szinte automatikusan okozzák ezeket a kellemes “tüneteket” az energiáik. Ők azok, akik minden, így a munkahelyi kapcsolataidat is képesek magasabb szintre emelni. Mindig a segítségedre sietnek, ha reményvesztettnek érzed magad, és nem látod a kiutat. Hívd őtket, hogy reményt öntsenek a szívedbe, és örömöt csempésszenek az életedbe! Ezek a pozitív érzések ugyanis életre keltik benned azokat az energiákat, amelyek által képes lehetsz elérni a vágyott változásokat a karrieredben!

Ma végezz el egy teremtő gyakorlatot (meditációt) is, amiben vizualizáld önmagad boldog, sikeres emberként, akit inspirál és feltölt a munkája! Lásd magad, ahogy reggel felkelsz, és örömmel indulsz neki a napnak, és érezd a szívedben a hálát azért, hogy amit csinálsz, az nem csak sok örömöt, de anyagi jóllétet is biztosít számodra! Ídőzz ebben a csodás érzéskavalkádban addig, amíg teljesen elönt. Ezzel a rezgéssel indul el ugyanis a teremtésed megvalósulása a fizikai valóságodban is…


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT