Mai nap üzenete: Szerelem van a levegőben

Ma az angyalok a szerelemről üzennek. Égi segítőid azt kérik, maradj derűlátó a szerelmi életeddel kapcsolatban, hiszen a pozitív gondolkodás és a hit elhozza a vágyott érzést, vagy kiteljesíti meglévő kapcsolatodat.

Most el kell engedned minden olyan elképzelésed, amellyel eddig ezt az érzést felruháztad. Ki kell lépni a szerelmi komfortzónádból, és elengedni azt az elvárást, hogy ilyennek vagy olyannak kell lennie. A szerelem mindig ahhoz idomul, akivel kapcsolatban felébred benned.

Annyiféle szerelem létezik, ahány ember szívében ott lakozik ez az érzés.

Bizonyára voltál már szerelmes éltedben, talán többször is. Tudod hát, hogy sokféle köntösben érkezhet az érzés a szívedbe. Az első tiniszerelem ártatlan és szemérmes. Talán megtapasztaltad már azt is, amikor egyoldalúan lobbant fel benned a láng, és fájdalommal telve tudtad csak eloltani a tüzét. Lehet, hogy ismered az első látásra szerelem érzését, és a hirtelen kiábrándulásét, vagy esetleg szenvedélyes kalandokban volt részed.
Nos, most a magasabb rezgésű kapcsolatok idejét éljük, és ezekhez a megfelelő szintre kell érnie a párok mindkét tagjának. Sok ébredező leli most meg a társát, ám kapcsolódásuk cseppet sem hasonlítható a korábban már megélt minőségekhez. Az égi szerelem valami más… az égi szerelemben közös a spirituális út… a párok elképesztő erős tükrei egymásnak … a testek másnesként vonzzák egymást, és a lelkek ismerősként üdvözlik párjukat a földi síkon. Sok-sok tanulással töltött élet után most számos lélekpár talál (újra) egymásra.

A szerelem angyalai ma azt üzenik, hogy kezdj el másként gondolni a szerelemre, mint eddig! Ha még vársz az Igazira, akkor maradj derűlátó, és higgy abban, hogy létezik a nagy Ő! Csak tedd végre félre azt a sok felesleges elvárást, és az exekhez való kényszerű hasonlítgatást, amit a vágyad köré rendeztél! Kérd a Teremtőt, hogy küldje el Hozzád a legmegfelelőbb társat, és nyisd meg a szíved a befogadására! Lehet, hogy teljesen más, mint akit elgondoltál, lehet, hogy egy másik országban lakik, de lehet az is, hogy egész eddig ott volt az orrod előtt.

Ha már megtaláltad a szerelmet, abban kérd az angyalok segítségét, hogy minél magasabb szintre tudjátok emelni egymást. Ne feledd, az égi szerelem egyszerre ismerős, otthon-érzés, egyszerre testi vágy és közös fejlődés!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT