4 dolog, ami csak akkor történik meg, ha találkoztál a lelki társaddal

társaddal - 4 dolog, ami csak akkor történik meg, ha találkoztál a lelki társaddal
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - 4 dolog, ami csak akkor történik meg, ha találkoztál a lelki társaddal
Facebook
0

Kevés szebb dolog történhet egy ember életében annál, mint amikor összetalálkozik a lelki társával. Mintha egy egészen más világba cseppennél bele. Minden úgy jó, ahogy van: nem kell megfelelned semmilyen elvárásnak, szereti és élvezi azt az embert, aki vagy, pont úgy, ahogy vagy. Legszívesebben egy percre sem szakadnál el tőle, mert amikor együtt vagytok, a világ körülöttetek megszűnik létezni.

Amikor megtalálod a lelki társad, nem pusztán egy hozzád hasonló gondolkodású és beállítottságú emberrel találkozol. Ennél sokkal többről, két lélek különleges és tökéletes kapcsolatáról van szó. De mégis, miről ismered fel, ha VELE találkozol?

cikk hu 2017 0112b 0 9c5b24e6 1406 4f72 bad6 4ddee6b83466 730x533 - 4 dolog, ami csak akkor történik meg, ha találkoztál a lelki társaddal

Összegyűjtöttük azt a 4 dolgot, amelyek csakis a lelki társak találkozásakor történnek meg.

1. Új perspektívák és új célok nyílnak meg előtted
A lelki társad ugyanis valamilyen szinten egyfajta vezető is, persze nem abban az értelemben, hogy megmondja neked mit és hogyan csinálj. Sokkal inkább abban az értelemben, hogy képes felnyitni a szemed, és mindig tud neked új és érdekes dolgokat mutatni. A találkozás hatására pedig egy olyan oldalad nyílhat meg, amit addig talán még nem is ismertél.

cikk hu 2017 0112b2 0 0d0bb7d4 1b3e 45b0 bf61 499c29d7a843 730x533 - 4 dolog, ami csak akkor történik meg, ha találkoztál a lelki társaddal

2. Folyamatosan motiváljátok egymást
Ha rátaláltál a lélektársadra, az bizony a többi emberhez való kapcsolatodat is befolyásolja. Hirtelen azt veszed észre, hogy sokkal közvetlenebb és kezdeményezőbb vagy másokkal. Nem csoda, hiszen támogat és elfogad téged, amitől te is sokkal bátrabban vágsz bele az ismeretlenbe.

3. Úgy érzed, sokkal könnyebben meg tudod oldani a problémáidat
A mindennapok megpróbáltatásai mellette már nem is tűnnek olyan vészesnek. Ami előtte még kihívást jelentett, azt most könnyedén meg tudod oldani, hiszen mindenben támogat téged. Közösen küzdeni és kompromisszumokat kötni nem minden pár képes. Az igaz szerelem viszont nem ismer akadályokat!

cikk hu 2017 0112b3 0 9f5bcc63 8a3b 4aaf 866f 63ba2834365f 730x533 - 4 dolog, ami csak akkor történik meg, ha találkoztál a lelki társaddal

4. Az életed kalandos lesz
Amikor a lelkitársaddal vagy, soha nem aggódsz azon, hogy vajon mi lesz holnap. Sőt, minden nap új meglepetéseket tartogat. Nem érdekel, hogy mi fog történni, mert a jelenben vagy.

cikk hu 2017 0112b4 0 575b7438 6d71 4d4e a13e 9e060892e536 730x533 - 4 dolog, ami csak akkor történik meg, ha találkoztál a lelki társaddal

Amikor pedig reggel kinyitjátok a szemeteket, izgatottan néztek elébe az újabb napnak, mert ez egyben új lehetőségeket rejt számotokra, hogy újabb közös élményekkel gazdagodjatok. Nem féltek semmitől, ami jöhet, egyszerűen csak hálásak és boldogok vagytok attól, hogy vagytok egymásnak.

forrás: ezo.tv


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL