Válassz egy alakzatot, és nézd meg mit árul el rólad! Nekünk bejött, Neked is tetszeni fog!

alakzatot - Válassz egy alakzatot, és nézd meg mit árul el rólad! Nekünk bejött, Neked is tetszeni fog!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Válassz egy alakzatot, és nézd meg mit árul el rólad! Nekünk bejött, Neked is tetszeni fog!
Facebook
0

Különös dolgokról árulkodnak a formák, és az hogy ezek közül melyiket tartjuk szimpatikusnak! Nézd meg ezeket a képeket, és gondolkodás nélkül válassz közülük egyet!

Íme a megoldás:

1.

Olyan személyiség vagy, akinek a legfontosabb erénye a lelkiismeret. Minden erőddel azon vagy, hogy a lehető legjobb emberré válj, aki hasznos tagja a családjának, a baráti körének vagy más közösségnek, sőt a társadalomnak is. Segítesz másokon ahol tudsz, és szeretsz is ezzel örömet szerezni azoknak, akik rászorulnak. Igyekszel mindenkivel barátságos és kedves lenni, jó benyomást kelteni, ami az esetek döntő többségében sikerül is.

2.
Vezető személyiség vagy, fegyelmezettségről, rendszerezettségről árulkodik a választásod. Fantasztikus szervezőkészséged van, praktikus észjárással rendelkezel és remekül viseled a kritikus helyzeteket is.  Békés, de nem szégyenlős, segítőkész ember vagy, akire mindig, minden helyzetben lehet számítani.

3.

Vidám, aranyos, ám kissé szeleburdi ember vagy. Reggelente ötször mész vissza, mert ezt vagy azt otthon hagytál, ráadásul kissé csapongsz is. Ha meguntál valamit, félbehagyod és még el is felejted. De téged pont ezért szeretnek annyian, mert ilyen vagy. Ebben a néha szürke, mélabú világban üdítő színfolt az örökös mosolygásod.

4.

Állandóan tele van a fejed ötletekkel és elképzelésekkel, elvégre mindent szeretsz alaposan átgondolni. Rendkívül okos vagy, és szereted olyan emberekkel körülvenni magad, akik hozzád hasonlóan vélekednek az élet nagy dolgairól. A kívülállók számára talán kissé befelé fordulónak tűnhetsz, pedig szimplán csak arról van szó, hogy nem rajongsz a nagy társaságokért. Mindig igyekszel úgy cselekedni, ahogy te helyesnek látod – még akkor is, ha az emberek többsége nem ért egyet a véleményeddel.

a kép forrása: lostest.com

szerző: pozitív gondolatok


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT