Válassz egy csillagot, sokat elárul rólad – rövid önismereti teszt

Válassz a lenti képek közül egy csillagrendszert és nézd meg mit árul el Rólad! Az intuíciódra hallgass, az elsőre bökj rá, amelyik először megtetszett.

1.

Pont annyira lüktetsz, élsz, mint a kép, amit választottál. Egy nyílt és nyitott ember vagy, aki élvezi minden egyes percét az életének. Szereted a változatosságot, szeretsz középpontban lenni, szereted, ha mindig emberek vesznek körül. Bátran vagy benne minden “buliban”, te vagy az, aki elsőnek javasolja egy munkahelyi közösségben a közös bográcsozást, de te táncolsz egy retro diszkóban is a legtovább. Fáradhatatlanul. Mindenben a jót látod, különleges szemüvegen keresztül látod a rózsaszín világot. Semmi nem hoz ki a jókedvedből.

2.

A saját szabadságod a legfontosabb. Te vagy az az ember, aki gyűlöli a kötöttségeket, szeret mindig mindent önállóan megoldani, ami miatt gyakran makacsnak vagy önzőnek is nézik. Téged ez ne tántorítson el, bízz a saját megérzéseidben. Jelmondatod: segíts magadon, Isten is megsegít. Hobbit is olyat választasz, amelyhez nem kell sok ember: makettezel, kézimunkázol, festesz, vagy épp írsz.

3.

Te az első két típus gyurmája vagy: tök jól érzed magad egyedül, de szereted a saját, megválogatott társaságodat is. Nincs sok ember, aki igazán közel állna tőled. Akiket barátodnak fogadtál, életed végéig azok maradnak – hacsak nem csalódsz bennük akkorát, hogy önként felrúgd az adott kapcsolatot. Ami a szíveden, a szádon – ebből akadnak konfliktusaid, néha túl hamar mondasz véleményt. Jusson eszedbe az aranyszabály, amit feltehetően te is hallottál már gyerekkorodban: számolj el tízig és utána szólalj meg.

4.

Te vagy az az ember, aki soha nem hagyná el az otthonát. Hazaszereteted, röghöz kötöttséged csodálatra méltó. Te vagy az, aki meghatódik egy szép magyar hímzés láttán, aki szeret Dobogókőre, vagy Ópusztaszerre látogatni és aki bármikor képes idézni egy alkalomhoz illő verset József Attilától. Kiegyensúlyozott vagy, nyugodt, mint egy mély gyökerű fa – mert az is vagy. Család centrikus vagy, hisz a gyökereid szeretete megtanított arra, hogy szeresd a jelenedet is.

5.

Kicsi paradicsommadár vagy. Imádod a divatot, a zenét, a színházat, tetszik, ha meglátsz egy képen egy lila hajú lány fotóját, bohókásan, színesen öltözködsz. Számodra semmi sem csak fehér, vagy csak fekete. Mindent ezernyi színben látsz. Mivel sokan el- vagy megítélnek téged a külsőd alapján, te radarszerűen vagy képes odafigyelni másokra és csak akkor ítélkezel, ha mélyebben megismerted az illetőt. Akkor viszont óramű pontossággal meg tudod állapítani: az az ember egy mély kapcsolat kezdete lesz-e, vagy semmilyen szerepet nem játszik az életedben.

6.

Soha hétköznapot! – ez a mottód. Számodra minden, ami rutin, megerőltető, untat. A kihívásokat keresed, a legjobbat akarod nyújtani, fáradhatatlan a tempód és a munkabírásod. Az a típus vagy, aki egyszerre van sok helyen. Legalábbis a körülötted lévők ezt érzékelik és valljuk be, néha irigylik az energiádat. Az az ember vagy, akire azt mondják: “ő egy klassz csaj, vagy klassz pasi”.

szerző: Bouvet


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL