Válassz egyet a fényesség fenséges szimbólumai közül és ismerd meg személyes iránymutató üzenetedet!

Mindannyian átmegyünk olyan életszakaszokon, ahol nagy hasznát vennénk egy sugallatnak vagy egy jelnek, amely a megfelelő irányba terel minket. Gyakran az ilyen iránymutatások angyaloktól érkeznek el hozzánk, csak tudnunk kell felismerni őket.

Vess egy pillantást az alábbi szimbólumokra és válassz közülük egyet, amely leginkább megragadja a figyelmedet. Ha úgy érzed, akár két ilyen is van, akkor előbb azt olvasd el, amelyik erősebben vonzott, majd a másodikat.

Theth – Fájdalom

Amikor kétség és aggodalom bukkan fel az életedben, ne feledd, hogy a negatív gondolatokat mindig az irányításod alatt tarthatod. Úgy tűnhet, mintha saját hatalommal rendelkező démonokról lenne szó, de ez nem így van. A nehéz idők a legtöbbször akkor fordulnak elő, amikor hatalmas lelki változásokon megyünk keresztül.

Beth – A tégely

Egy adagnyi isteni felüdülésben részesülsz. Ez az egészség és az erő ajándéka, Az isteni szeretet meggyógyítja a lelket és a testet és bármikor elérhető számodra. Még a sötétség idején is létezik Fény, amely arra vár, hogy utat mutasson.

Cheth – A templom

Mindenkiben létezik egy szent hely, ahol biztonságban lehet és közvetlen kapcsolatba kerülhet az istenivel. Tölts időt a saját templomodban és tiszteld ezt a helyed a lelkedben. Látogass el ide minden nap és képzelj el benne virágokat és azt, hogy minden alkalommal gyújtasz itt egy gyertyát.

Nun – A múlt

Úgy értelmezd a múltat, mint a jelen egy lépcsőfokát. Kerüld el a túlságosan messzire vezető visszatekintést, egyen szó akár jó vagy rossz dolgokról. Ne hagyd, hogy a múlt dolgai gátat szabjanak számodra.

He – Imádság

Engedd át magad az Isteni Szellemnek, amely a világ összes teremtményét támogatja. Ajánld fel a szeretetedet a Forrásnak, így az rászállhat minden teremtményre. Értsd meg az alázatosságban rejlő tiszta vágy erejét.

Gimel – Élvezet

Az öröm könnyedén belép az életedbe, és felemel, amikor fáradtnak érzed magad. Szánj időt arra, hogy játékossá válj és felismerd, hogy az élet csodálatos. Bízz az élet folyamatában, és hagyd, hogy jó dolgokat hozzon számodra.

Pe- Stabilitás

Itt az ideje, hogy értékeld az alapvető struktúrákat, amelyeken az életed alapszik. Távolíts el mindent az életedből, ami nem igaz. Helyezz el egy olyan keretet, amelyre a jövődet építheted.

Pesh – A visszatérés

Itt az ideje a pihenésnek. Értékeld azokat a dolgokat, amiket eddig elértél és mondj értük köszönetet. Gratulálj magadnak az eredményeidhez, a bátorságodhoz és a kitartásodhoz. Lazíts egy jó filmmel, sétálj egy nagyon vagy végy egy megnyugtató fürdőt.

Kuff – Ünneplés

Találd meg, hogyan lehet miden értékes dolgot megünnepelni az életedben. Ne várj egy születésnapig vagy egy jelesebb eseményig. Ünnepeld meg az apróbb dolgokat is. Hívd meg a szeretteidet minden ok nélkül!

Mem – Tökéletesség

Amikor különleges pillanatot élsz át, azt igyekszel mindig befagyasztani, hogy minden állandóan tökéletes maradhasson. Ne tedd ezt, mert így blokkolhatod a dolgok természetes és folyamatos áramlását, ami mindig a nagyobb dolgok felé visz. Nem mondhatjuk, hogy ez vagy az tökéletesebb, mint a többi, hiszen az egész Univerzum pontosan úgy épül fel és működik, ahogyan kell. Éppen ezért semmi sem kevesebb, mint a tökéletes!

Schin – Remény

Még a legsötétebb időben is képesek vagyunk rá, hogy gyertyát gyújtsunk. A remény legkisebb sugarából is az Isteni Öröm legnagyobb fényáradata nőhet, amely mindenkire ráragyog.

Ain – A bárka

Adj magadnak lehetőséget a nyugalomra és a pihenésre. Létezik a szívedben egy csendes hely, amelybe rendszeresen ellátogathatsz, nem azért, hogy kérj vagy válaszra lelj, hanem egyszerűen azért, hogy ott légy. Mint egy meditációs szoba, ahol nyugodtan elidőzhetsz.

Zade – A remete

Szánj időt rá, hogy visszavonulj a mindennapi világból és alaposabban megvizsgáld az életedet. Bölcsen fontold meg, hogy merre halad éppen és mennyire közel vagy éppen messze van a számodra ideálistól. Figyelj a szíved reakciójára.

Samech – Kreativitás

Ha új dolgokat akarsz létrehozni az életedben, légy játékos és könnyed a tetteidben. Fókuszálj a céljaidra, de ne légy túl szigorú magaddal, engedd, hogy az Univerzum is segítségedre legyen, energiával támogatva.

Samach – Bölcsesség

Minden bölcsesség megvan benned ahhoz, hogy teljes életet élj.  A szívedben megtalálhatod, és bármikor hozzá tudsz fordulni. Ha erre a bölcsességre hallgatsz, akkor kivétel nélkül mindig a legigazibb döntést tudod meghozni és összhangba kerülhetsz az utaddal.

tudasfaja.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Mennyire tetszett amit olvastál?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat állása: 0

Legyél Te az első, aki értékeli a posztot!

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a poszt!

Tegyük jobbá ezt a posztot!

Hogyan lehetnénk jobbak?