Jézus üzenete számodra: Istenien kedvező változás következik be életedben!

Ma Jézus üzenetét hozom, aki egy Veled kapcsolatos kedvező változásra hívja fel a figyelmed. Ám azért, hogy ez megtörténjen, Neked is tenned kell, méghozzá a fényedet és árnyékszemélyiségedet kell harmóniába hoznod.

A mai üzenet arról szól, hogy fel kell vállald mindazt, ami Te vagy, és szembe kell nézz valódi lényeddel! Nem baj, ha nem vagy tökéletes! Nem baj, ha időnként elönt a düh! A baj az, ha elnyomod magadban azt, aki vagy!

Ma egy különleges égi energiatér teremtődik a Nap és az Algol nevű állócsillag együttállása hatására. Az Algol ugyanis éppen a sötét oldalunkat képviseli, ám ez nem egy kiírtandó minőség! Amikor a saját árnyékszemélyiségünkkel találkozunk, az a transzformációra, a nagy változásra ad lehetőséget. Ebből az aspektusunkból ugyanis erőt, elszántságot, határozottságot, kellő akaratot és kitartást is meríthetünk.

Az Algol egyúttal azt a fajta női energiaminőséget is megtestesíti, amely a dögös, a buja, a csábító…  A Nők számára tehát ezen a napon különösen jó alkalom kínálkozik arra, hogy bűntudat nélkül kapcsolódjanak ahhoz a bennük lévő energiához, amely valódi mágnes lehet a szeretett Férfi számára. Ne értsd félre, ez nem mágia! Ez az ősi, női erő felébresztése, a természettel egy húron pendülő asszonyé, aki teremt, befogad, vonz és alkot. Aki képes átadni magát a Férfinak, és feloldódni a vele lévő kapcsolódásban, hogy megszülethessen az új.
Ma így születhet meg a Te megújult személyiséged is, ha megengeded, hogy a benned lévő vágyak energiája áramolni kezdjen a testedben. Ma átalakulhatsz, ami persze egyúttal a régi éned halálát is jelenti. Itt az idő, hogy levesd lejárt karmád kinőtt gúnyáját! Itt az idő, hogy őszintén felvállald, mi az, ami taszít, és  mi az, ami vonz! Miből szeretnél már rég szabadulni és mi felé közelednél? Mi lelkesít? Kiért dobog a szíved? Fontos kérdések ezek, amikre csak akkor fogod megadni magadnak az igazi válaszokat, ha abban a telességeddel vagy benne. Ehhez egységben kell legyél önmagaddal. Minden részeddel. Fogadd el hát az összes szerepszemélyiséged, és élvezd a megújulás felszabadító örömét!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT