Angyaltarot üzeneted a mai napra: Szerencsekerék

Szerencsekerék - Angyaltarot üzeneted a mai napra: Szerencsekerék
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Angyaltarot üzeneted a mai napra: Szerencsekerék
Facebook
0

A Szerencsekerék vagy Sors sokunkban kelt félelmet, mert akaratunktól függetlenül forog, így ki vagyunk szolgáltatva a kénye-kedvének.Életünkben gyakran történnek megmagyarázhatatlannak tűnő események, de jó lenne, ha tudatosítanánk, hogy az élet állandó körforgás. A kerék központjában látható nap az emberi tudatot szimbolizálja. Ha szilárd belső alapokkal, tudattal és önbizalommal rendelkezünk, akkor történhet bármi, nem leszünk kiszolgáltatottak a forgandó szerencsének. Csak rajtunk áll, hogy valamit áldásnak vagy átoknak, tragédiának vagy lehetőségnek élünk meg.

A Szerencsekerék kettős üzenetet hordoz. Egyrészt tudatosítsuk, hogy az életben egyszer fent, másszor lent vagyunk, de ne hagyjuk, hogy minden változás személyesen érintsen bennünket. Például ha átszervezik a céget, ahol dolgozunk, és ezáltal megszűnik a munkahelyünk, ez bármilyen fájdalmasan is érint, nem azért történt így, hogy minket megbántsanak. Másodszor pedig tudnunk kell, hogy bizonyos események csupán azért jók vagy rosszak, mert mi annak látjuk őket. Maradjunk higgadtak és tudatosak, és ne essünk kétségbe olyan dolgok miatt, amelyeket úgysem tudunk befolyásolni.

Vigyázzunk, hogy ne bújjunk ki a személyes felelősségvállalás alól a sors szeszélyeire hivatkozva. Ne feledkezzünk meg saját döntéseink fontosságáról és azok következményeiről. Vállaljuk fel, ha hibáztunk, és ne hárítsuk a felelősséget másokra.

forrás: http://dudus.hu/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL