Médium üzeneted a mai napra: aktív gazdagság és jólét

Élhetünk tétlenül [passzívan] várakozva dolgokra, hogy megtörténjenek, vagy megjavuljanak, vagy aktívan használhatjuk megjelenítési [manifesztálási] képességeinket, hogy megalkossuk azt a valóságot, melyet a következő pillanatban akarunk, nem számít, milyennek tűnnek ebben a történések. Életünk lehet az aktív gazdagság egyike, ahol minden nap a megerőltetést nem igénylő csodák elfogadásának állandó állapotában vagyunk, vagy lehet életünk a passzív gazdagságban, ahol úgy tűnik, hogy megkapjuk, amit akarunk, sok nehézség után, a legutolsó pillanatban, sokat kapva abból, amit nem akarunk, vagy egyáltalán nem kapunk semmit sem. Miénk az aktív, vagy passzív gazdagság megválasztása, és választásaink eredményeit valóságunkban tükrözik vissza.

A bőség, gazdagság szava azonnal pénzt idéz fel elménkben, valamint mindent, amit akarunk (még azokat a dolgokat is, melyekről azt hisszük, lehetetlen). Ha bőségben lennénk, nem lenne sok pénzünk, és az összes jelenlegi hiányunkat nem váltanánk fel olyan dolgokra, melyek örömöt okoznak nekünk? A gazdagság minden dologban létezik, beleértve azt, amit akarunk, és amit nem akarunk. Nem ítélhetjük meg a gazdagságot, mert ez egy egyetemes alapelv. Ha nincs pénzünk, akkor a gazdagság hiányával bírunk. Ha boldogtalanok vagyunk, akkor a szomorúság bőségével bírunk. Életünk tükrözi a gazdagságot, melyet mi teremtettünk minden pillanatban, és mindenben bírunk gazdagsággal, beleértve a gondokat és a káoszt is. Ha ez a valóságunk állapota, akkor azon a hiten keresztül jelenítünk meg [manifesztálunk], mely ezeket a dolgokat megteremti. Az egyetemes törvény nem ítélkezik a tudatos és nem tudatos teremtés között, egyszerűen reagál energiánkra és szándékunkra.

Amikor belevetjük magunkat az aktív gazdagságba, gondolataink hatalmát használjuk, hogy folyamatosan arra összpontosítson, amit életünkben akarunk. Nem számít, milyennek néz ki valóságunk jelenleg, tudjuk, hogy ez megváltoztatható. A gazdagság megteremtésének érdekében, abban, melyről mi azt gondoljuk, „jó” dolgok, aktívaknak [cselekvőknek] kell lennünk a folyamatban, mely tartalmazza a hajlandóságot, hogy bízzunk, és hogy legyen hitünk, mialatt összpontosítunk arra, amit akarunk, vagy átsétálhatunk az ajtókon, melyek megnyílnak számunkra. Ebben a folyamatban passzívnak lenni, és várni a „jó dolgok” megtörténtét, egyenetlen eredményeket hoz számunkra, melyek esetleg nem pontosan azok, amiket akarunk.

Ezen a héten vegyétek fontolóra azt a fajta gazdagságot, mellyel épp most rendelkeztek életetekben! Ha ez az öröm, béke és feltétel nélküli szeretet, akkor ez csodálatos. Ha nem, mi a szándékotok életetekkel, és mit tesztek, hogy aktív résztvevőivé váljatok a gazdagság megteremtésének folyamatában? Emlékezzetek, hogy a gazdagság nem a pénzről szól. Arról szól, hogy benne legyetek az öröm, béke, szeretet folyamában és más csodálatos, beteljesítő dolgok áradatában, melyeket életetekben akartok. Aktív résztvevőknek kell lennünk a gazdagság folyamatában, annak érdekében, hogy megjelenítsük ezt életünkben, mely jelenti azt, hogy szándékunkat arra összpontosítsuk, melyet akarunk, vakmerőn átsétálva azokon az ajtókon, melyek számunkra nyílnak meg. Gyakoroljátok az aktív gazdagságot, és csodákat fogtok megjeleníteni, melyeket megérdemeltek, és amikre vágytok!

Aktív gazdagság

Jólétünk szintje tükrözi azt a gazdagságot, melyet kapunk, mert ezek összefüggnek. A gazdagság egy létállapot, mely meghatározza, mit kapunk meg, majd utána boldogulunk, bármilyen szintű és típusú gazdagságot teremtünk. Úgymint gazdagság, mi mindig jómódúak [prosperálóak] vagyunk, mely ellenben nem jelenti azt, hogy mindenünk megvan, amit akarunk. A gazdagsággal a jómódhoz tesszük szándékunkat, és megkapjuk azt a gazdagságot, mely összefüggésben áll szándékunkkal. A jólét törvénye nem ítélkező, és nem érzelmi, egyszerűen gondolatainkra, energiáinkra és szavainkra felel. Mindig a jólét állapotában vagyunk, megkapva gondolataink és szavaink eredményeit minden nap. Megtanulhatjuk alkalmazni a gazdagság törtvényét, hogy megalkossuk álmaink életét, ha egyszer megértjük, hogy ez pusztán arra felel, amit aktívan, vagy passzívan alkotunk.

Amikor boldogulunk, valamiből többet kapunk. Habár a vagyonossághoz kapcsoljuk a jólétet, ennek semmi köze sincs a pénzhez. A gazdagság legjobb szempontjainak kiaknázása érdekében rá kell kapcsolódnunk arra a hitre, miszerint megérdemeljük, hogy bírjunk azzal, amire vágyakozunk. A világegyetem sosem mondja azt nekünk, hogy valamink nem lehet meg, azonban nem adhat nekünk többet, mint amennyit kérünk, vagy többet, mint amiről hisszük, hogy megérdemeljük. Nem számít, mekkora gazdagságra rendeztük be szándékunkat; hitünk, gondolataink, szavaink és cselekedeteink állítják fel a sorompót, hogy akár igen, akár nem lesz része ez valóságunknak. Prosperálni fogunk bármiben, melyet megkaphatunk, mely messze alatta maradhat annak, amit akarunk.

 

Aktívan boldogulók lehetünk, gondoskodva arról, hogy mindent megkapunk, amit akarunk, vagy lehetünk passzívan boldogulók, gondolván, hogy a miatt, mert nincs nekünk meg az az öröm, szeretet / szerelem, pénz-áldás, vagy béke, melyet akarunk, szegények, méltatlanok és reményvesztettek vagyunk. Majd erőtlennek érezzük magunkat azoknak a változásoknak a meghozatalára, melyek megengedik, hogy a gazdagság új szintjei a miénkké legyenek. Bizonyos fajta gazdagságok, mint például a hiány, nyugtalanítanak. Másféle gazdagságok, mint a pénzügyi gazdagság, boldoggá tesznek. A jólét áramlása dinamikus és folyékony, azonban azon képességünktől is függ, hogy megmaradjunk ebben az áramlásban, és ne korlátozzuk, szabotáljuk, vagy zárjuk el. Jólétünk szintje függ a gazdagság iránti szándékunktól.

A jólétet a hiány, vagy csekélyebb hiány nézőpontjából közelítjük, azonban ez valójában arról szól, hogy egy olyasféle gazdagságra tekintsünk, melyet teremtünk. Amikor annak a megértésnek a pontjáról indulunk el, hogy mindig gazdagsággal bírunk, akkor összpontosíthatunk arra, amit teremtünk, arra a szintre, melyen lenni akarunk, és megváltoztatni a gazdagság szándékainkat, gondolatainkat és hiedelmeinket, melyek megengedik majd, hogy a jólét új szintjei áramoljanak hozzánk. Amikor meg akarjuk változtatni azt a fajta jólétet, melyet kapunk, hajlandónak kell lennünk elengedni azt, amire már többé nincs szükségünk, vagy nem akarjuk. El tudod engedni a gondolatokat, érzelmeket, hiedelmeket, vagy ítéleteket magaddal és másokkal kapcsolatosan, annak érdekében, hogy megváltoztasd a jólét fajtáját, melyet kapsz? Váljatok aktívan boldogulókká, és meg fogjátok látni a változásokat megjelenni [manifesztálódni] életetekben, és megalkotni azt a jólétet, melyre vágytok.

Copyright ©2011 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc.
Ezt az anyagot az USA és nemzetközi szerzői jogok védik jelenleg; szabadon továbbítható a maga teljességében, feltéve, hogy tartalmazza a szerző nevét, és a weboldalt: www.urielheals.com.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL