Nagy erejű pénz vonzó mandala, ha nem áramlik megfelelően a pénz az életedben

Nagy erejű pénz vonzó mandala, ha nem áramlik megfelelően a pénz az életedben!

Szívem szeretetteljes üzenettel és a bőség áldásával fordul feléd, kedves Olvasó. A pénzvonzás témája gyakran felmerülő kérdés, amely sokakat foglalkoztat. A Világegyetem végtelenül bőkezű, és mindenki számára rendelkezésre áll a bőség. Ha azonban úgy érzed, hogy a pénz nem áramlik megfelelően az életedben, van egy nagyon különleges eszköz, amely segíthet ezen változtatni: a pénzvonzó mandala.

A Mandala és a Pénzvonzás

A mandala az ősi szanszkrit nyelven “kör”-t jelent, és a harmónia, a teljesség szimbóluma. A mandalák használata hosszú történelemmel bír a meditációban és a szellemi gyakorlatokban, segítve az elmét, hogy nyugodtabb, fókuszáltabb állapotba kerüljön. A mandala tehát egyfajta térkép a belső világunkhoz, ami segít, hogy kapcsolatba léphessünk a saját belső bölcsességünkkel és erővel.

Amikor pénzvonzó mandalát használunk, a mandala segít feloldani a pénzzel kapcsolatos blokkjainkat és korlátozó hiedelmeinket. Azáltal, hogy a mandala központjába helyezzük a figyelmünket, a tudatalattink is ráirányul erre a központra, így segítve minket abban, hogy a bőséget és gazdagságot vonzzuk be az életünkbe.

A Pénzvonzó Mandala használata

A pénzvonzó mandala használata rendkívül egyszerű. Nézd meg a mandalát minden nap legalább néhány percre, és engedd, hogy a színek, formák és szimbólumok beszéljenek hozzád. Amint elmélyülsz a mandalában, ismételj el néhány pénzvonzó mantrát vagy pozitív állítást, például “A pénz könnyedén áramlik az életembe”, “Nyitott vagyok a bőségre”, vagy “Érdemes vagyok a gazdagságra”.

A mandala meditáció segíthet feloldani a blokkokat és korlátozó hiedelmeket, amelyek gátolhatnak a pénzvonzásban, és segíthetnek abban, hogy nagyobb bőséget és gazdagságot vonzz be az életedbe.

A Mandala Megosztása

Ha megosztod a pénzvonzó mandalát, nem csak te, hanem mások is részesülhetnek a mandala áldásában. A megosztás az adakozás része, amely szintén hozzájárul a pénzvonzáshoz. Az adakozás ugyanis kinyitja a szívünket a bőség felé, és a Világegyetem törvénye szerint, amit adsz, azt kapsz vissza.

Használd a pénzvonzó mandalát, és hagyd, hogy segítsen neked a pénzvonzásban. Bízz a folyamatban, és higgy abban, hogy érdemes vagy a bőségre és a gazdagságra. Oszd meg a mandalát, hogy mások is részesülhessenek a mandala áldásában, és hagyd, hogy a bőség áramoljon az életedbe.

Még ma estig érezni fogod a változást, ha hagyod, hogy a mandala energiái betöltsék az életedet. Bízz magadban, bízz a Világegyetemben, és fogadd be a bőséget.

Mert te érdemes vagy rá.


pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK