Válassz egy tollat és ismerd meg a személyiséged rejtett titkait!

Minden egyén más személyiségtípussal rendelkezik. A pszichológia adott paraméterek szerint próbálja osztályozni a különböző személyiségtípusokat. A szín és a forma elmélete szerint a pszichológusok úgy vélik, hogy az ábrán lévő tollak közül az amelyiket választod, sok mindent elárulhat a személyiségedről.

Koncentrálj a tollakra, figyeld meg a színűket, a formájukat és válaszd ki azt amelyik a legjobban tetszik. Majd olvasd el a kiválasztott tollhoz kapcsolódó jellemzést és látni fogod, hogy az eredmény meglepő!

1-es toll

Te egy fantáziadús ember vagy, folyamatosan fejleszted magad. Erős személyiség vagy, amit sokan félreértenek. Mindig arra törekedsz, hogy a dolgok tökéletesen sikerüljenek, szeretsz mindent hatékonyan megoldani. Nagyon elkeserít, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan azt te szeretnéd.
2-es toll

Képes vagy a megújulásra és nagyon jól alkalmaszkodsz. Gyorsan és könnyen tanulsz, de hajlamos vagy rá, hogy kissé elszigeteld magad, éppen azért mert vannak dolgok, amiket te magad szeretnél megtapasztalni. Mindazonáltal azok akik szeretnek,mindig melletted állnak és amikor szükséged van rájuk, számíthatsz a támogatásukra.

3-as toll

Te egy vállalkozószellemű ember vagy. Aktív vagy és nem okoz gondot számodra, hogy egyszerre több dologba is belefogj. Képtelen vagy rá, hogy unatkozz, neked mindig csinálnod kell valamit. Nehezen tudsz csak egy dologra koncentrálni.

4-es toll

Szeretsz harmóniában élni. Nagyon segítőkész ember vagy, rád mindig számíthat a környezeted. Szereted magad olyan emberekkel körülvenni, akik szeretnek téged és közös az érdeklődési körötök.

5-ös toll

Kreatív ember vagy, akinek kiváló művészi érzéke van. Bár sokszor nem bízol magadban, nem bízol a képességeidben, mert félsz a kudarctól.

6-os toll

A személyiséged erős, ezért nem is akarsz másoktól függeni. Tudod, hogy a céljaidat meg tudod valósítani és küzdesz is értük. Éppen ezért nehezen engedsz közel magadhoz bárkit is, így leginkább a szűk családdal érzed jól magad.

forrás: https://ketkes.com

 

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT