2018. Tavasz – A nagy döntés

Az elmúlt hetek történései rengeteg kérdést ébresztettek bennünk. A tavalyi évről áthozott megoldandó feladatok mintha befagytak volna, nem igazán kínálkozik rájuk megoldás. Minden olyan nehézkes és fájdalmas.

2012 decemberében az emberiség várt valamire… Várt egy egész világot megrengető változásra. Hittük, hogy ez a változás megállítja a pusztulást, hiszen mindenki tapasztalta, hogy a régi világ nem tudja fenntartani önmagát.

Úgy vélem, az emberiség korántsem volt felkészülve egy ekkora erejű változásra, a tudatszint messze alulmaradt attól, ami előidézhette volna azt az átalakulást, amire szüksége van a Földnek. Így 2012 végén csupán a tisztulás folytatódott tovább. Egyre nagyobb megoldandó feladatokkal találtuk szembe magunkat, és amiről nem vettünk tudomást, máshol, más formában jelentkezett újra. Egyre inkább éreztük, hogy most nem tudunk elmenekülni, önmagunk elől nincs hova bújni.

Az emberek egy része érezte lelke hívását, és ennek hatására elkezdte jobban megismerni önmagát. Levetette a múlt nehéz terheit, és ahogy egyre nagyobb fény gyúlott a lelkében, észrevehette, hogy köré gyűlnek a melegedni vágyók. Az ébredezők más embereket is arra késztettek, hogy fényt gyújtsanak magukban. Így kezdett el emelkedni a rezgésszint annak a szeretetnek a hatására, ami végre utat tört magának bennünk.
A megemelkedett rezgésszint hatására a fizikai test is átalakulásnak indult. Az emelkedett állapotot nem lehet alacsony rezgésű táplálékkal fenntartani, ezért rengeteg ételallergia és intolerancia alakult ki. Számtalan fizikai tünet adta tudtunkra, hogy változtatni kell. Aki fokozatosan elkezdett visszatérni a természetesebb életmódra (pl. adalékanyagmentesség, több nyers zöldség és gyümölcs, sport a szabad levegőn), és emellett lelkileg is dolgozott magán, annál hamar jött a pozitív változás.

Sorsunk fontosabb találkozásait még odafent megbeszéltük, így rengeteg ikerlélek találkozás történt az elmúlt években. Születésünk előtt pontosan tudtuk, hogy ezek a kapcsolódások mekkora jelentőséggel bírnak. Tisztában voltunk vele, hogy ez a tiszta, feltétel nélküli szeretet fogja meggyógyítani a bolygót. Pontosan tudtuk, mikor és hol van szükségünk erre a találkozásra.

Azonban az emberek nagyobb része még nem tartott ott, hogy meg tudja élni ezt a kapcsolódást. Nem dolgozták még fel a múlt sérelmeit, nem tudtak megbocsátani, elengedni, és főleg elfogadni a szabad akaratot. Így általában az egyik fél kihátrált és megkezdődött egy óriási szenvedés. Az ikerlélek találkozások rengeteg változást indítottak meg, hiszen elkezdték keresni a bennük rejlő kérdésekre a válaszokat. Felgyorsult a fejlődés és egyre több falat bontottak le maguk körül, és többségüknek végül sikerült megnyitni a szívét.

A valódi, feltétel nélküli szereteten alapuló kapcsolatok arra ösztönzik a körülőttük élőket, hogy ők is megnyíljanak és rátaláljanak arra a csodára, aki ott él bennük. Hogy végre megengedjék, hogy szeretve legyenek.

Még ha kicsit megkésve is (legalábbis így érezzük, ámbár tudjuk, hogy minden a megfelelő időben történik), tavasszal rengeteg pár kapcsolata teljesedik be végre. Sok frigy köttetik majd és hamar jön a gyermekáldás.
Azért fogtam a bevezetőt ilyen hosszúra, hogy jobban megértsük, miből ered az, ami jelenleg körülőttünk történik.

Azok a változások, amiket néhány évvel ezelőtt vártunk, most érkeztek meg a Földre. Minden felbolydult. A magasabb rezgészinten élők teljesen leválasztódnak az alvókról. Azokról, akik nem képesek életük irányítását kézbe venni, akik mindig mást okolnak szenvedéseikért. Ezek az emberek most hibást keresnek, és megtámadják azokat, akik harmóniában élnek. Az irigység, a kapzsiság, a rosszindulat most kegyetlenül felerősödik. A legszélsőségesebb gonoszságtól sem riadnak vissza, hiszen azt érzik, nincs veszítenivalójuk.

Egy óriási változás kezdődött meg, amire évekig készítettek elő bennünket. Az idei év vízválasztó lehet. Ha eddig még nem kezdted el a tudatos változást, akkor állj neki minél előbb. Erősítsd az ébredők táborát. Nem könnyű, de megéri.

A következő hónapokban is rengeteg ember hagyja el a földet és dönt úgy, hogy inkább odafentről segíti a felemelkedést. Sokan adják fel, mert azt érzik, nem képesek megoldani azt a káoszt, ami körbeveszi őket.

Arra kérlek, senki mást ne okolj az életedért, mint önmagadat. Nézz a tükörbe, és tudatosítsd, hogy minden, ami körülötted van, azt Te hoztad létre, megoldani is csak Te tudod. Ne bánts, ne alázz, ne kritizálj mást! Most csak azzal foglalkozz, hogy a saját helyzeteidet megoldd!

Bárcsak azt mondhatnám, hogy rövidesen minden rendben lesz, és végre könnyen megoldódnak a helyzetek. A valóság mást mutat. Talán kemény szavak ezek, de az idei évben mindenki megeszi, amit főzött. Nem, nem az élet és a sors ilyen kegyetlen! Learatjuk, amit vetettünk. És ezért senki más nem felelős, mint önmagunk! Bárhol felálhattál volna, ahol ülve maradtál, és fordítva! Minden Rajtad áll!

Tavasszal kiderül, kit milyen fából faragtak. Kiderül, képes vagy-e megharcolni önmagaddal, vagy süllyedsz tovább.
Felvállalod végre a felelősséget és emelkedsz, vagy még lejjebb taszítod magad! A döntés ismét a Tiéd!

Kellemes ébredést és tavaszi hónapokat kívánok Nektek!

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT