Áldást hozó rózsafüzér – Járja be a világhálót ez az áldást hozó rózsafüzér, megosztással engedd tovább!

Járja be az internetet az áldást hozó rózsafüzér, megosztással engedd tovább!

Kedves Olvasóink!

Mindenki szeretné, ha életében a jelenleginél is több áldás és szeretet lenne. Nos, úgy tűnik, a válasz itt van előttünk: az Áldást Hozó Rózsafüzér! Képzeld el, hogy egyetlen megosztással hatalmas áldásokat hozhatsz az életedbe és szeretteid életébe! Kíváncsi vagy, hogyan működik? Akkor olvass tovább és fedezd fel ezt a csodálatos rózsafüzért!

Az Áldást Hozó Rózsafüzér egy különleges imádsággyöngysor, amely áldásokat és szeretetet terjeszt a világban. Nem csak a Te életedet változtathatja meg, hanem másokét is. Íme egy egyszerű útmutató a rózsafüzér használatához és az áldások megosztásához:

  1. Szánj időt arra, hogy elmélkedj a rózsafüzér jelentésén és erején. Gondold végig, mit jelent számodra az áldás és szeretet, és hogyan tudod ezeket az energiákat átadni másoknak.

  2. Tartsd a rózsafüzért a kezedben, és mondd el az alábbi áldást és imát:

    ? “Áldást Hozó Rózsafüzér, szeretet és kegyelem forrása, Segíts nekem áldásokat és szeretetet hozni életembe és mások életébe, Töltsd meg szívemet és lelkemet az isteni szeretet fényével, Hadd legyek én is áldás mások számára, ahogyan te áldást hozol nekem. Ámen.” ?

  3. Fogd meg a rózsafüzért, és imádkozz a következő módon: minden egyes gyöngyönél ismételd el a “Miatyánk” imát, majd az “Üdvözlégy” imát, és végül a “Dicsőség” imát. Tedd ezt ötször egymás után, hogy bejárd a teljes rózsafüzért.

  4. Most, hogy elvégezted az imákat és az áldásokat, itt az idő megosztani az Áldást Hozó Rózsafüzért! Oszd meg ezt a cikket a facebookon, és hagyd, hogy a rózsafüzér ereje és áldása átjárja a világhálót. Minél több emberhez eljut ez az áldás, annál nagyobb lesz a pozitív hatása mindannyiunkra.

  1. Ne feledd, a lényeg a szándék és a hit. Ahogy imádkozol és átadod az áldásokat, gondolj a szeretteidre és arra, hogy milyen pozitív változásokat szeretnél látni az életükben.

  2. Gyakorold rendszeresen az Áldást Hozó Rózsafüzér használatát, lehetőleg naponta. Minél több időt töltesz az imával és az áldások átadásával, annál erősebb lesz a kapcsolatod a szeretet és az áldás energiáival, és annál inkább képes leszel pozitív változásokat hozni az életedbe és mások életébe.

Az Áldást Hozó Rózsafüzér egy csodálatos eszköz, amely segíthet mindannyiunknak több áldást és szeretetet bevonzani az életünkbe. Ne feledd, a rózsafüzér ereje a szándékodban és a hitedben rejlik. Ha hittel és szeretettel imádkozol, és megosztod az áldást másokkal, akkor valóban képes leszel pozitív változásokat hozni az életedbe és a körülötted lévők életébe.

Kedves Olvasó, oszd meg az Áldást Hozó Rózsafüzért, és engedd, hogy az egész világ átélje a szeretet és az áldás csodáit.

A rózsafüzér ereje mindenki számára elérhető – csak rajtad áll, hogy ezt az ajándékot átadod-e másoknak.


Ha hiszel a rózsafüzér erejében, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékú angyalok, oszd meg ezt a cikket!


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN