Amikor úgy érzed, hogy nincsen semmid, minden a Tiéd!

Vannak dolgok az életben, amik felett nincs hatalmunk. Egyszerűen el kell engednünk és hagyni, hogy az élet tegye a dolgát.

Amikor nem ragaszkodsz a vágyaidhoz, amikor elengeded és hagyod, hogy az úgy áramoljon hozzád, ahogyan annak kell, történik valami. Ilyenkor felszabadulsz és egy olyan állapotba kerülsz, ahol minden valóra válik.

Hiányzott. Borzasztóan. Úgy éreztem, minden nap meghal bennem valami és ha még egy perc is eltelik úgy, hogy nem érinthetem meg, összeomlik körülöttem minden. Igen, én is éreztem és fájdalmas volt. Vártam a hívását, vártam mindent, ami hozzá kapcsolódott. Akár egy pillanatra is, de látni akartam még egyszer, hozzáérni, megcsókolni érezni az illatát és odabújni, hogy átadjam neki a szeretetem, ami megvédi Őt a mindennapjai során.

Ragaszkodtam hozzá, függtem tőle, mert rá építettem önmagam. Az egyensúly megszűnt és ingadozni kezdtem. Meg kellett tapasztalnom a különböző fázisokat, hiszen anélkül nem tudnám mit jelent ez a gondolat, amit az előbb osztottam meg veled.
Tudod, ha mástól teszed függővé a boldogságod, hibát követsz el. Társas lények vagyunk, szükségünk van egy Férfira, de nem szabad, hogy ez határozza meg a mindennapjainkat. Ha kapsz fogadd el, s te is adj, de ne várj arra, hogy majd bekopogtat az ajtódon és magával ragad. Hidd el, nem akkor fog jönni, amikor számítasz rá, hanem majd egyszer, amikor itt lesz az ideje.

Amikor úgy érzed, hogy nincsen semmid, minden a Tiéd! Hogy mire gondolok ? 

Ilyenkor nincs mit elveszítened. Nem ragaszkodsz semmihez. Nincsenek elvárásaid másokkal szemben, s nincs benned félelem. Ilyenkor vagy igazán szabad! Hiszel abban, hogy minden úgy a legjobb, ahogy van. Amit kapsz elfogadod és nem fűzöl hozzá reményeket, nem beszélsz be magadnak olyan képeket, amik lehet, hogy nem is léteznek.

Amikor nincsen semmid, mindened megvan.. Tudod, hogy bármi lehetséges és kész vagy befogadni az újat, amit eléd rak az élet. Ebben az állapotban a legjobb létezni, hiszen hiába irányítod Te az életed, mégis úgy érzed, hogy valaki közreműködik a jövődben. Ha kapsz valamit, elfogadod, ha elvesznek valamit, elfogadod.

Nincs görcsölés, nincs függés, csak a jelenben élsz és elhiszed, hogy mindennek így kell történnie. 

Szerző: Boros Bea – adwyw.blog.hu

 Forrás: http://adwyw.blog.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT