Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

sorsfordító1 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!
Facebook
0

Minden embernek van szerencsés időszaka az életében és vannak kevésbé sikeresek is. Van olyan, hogy a kellemetlenségek sorozatban érnek és van olyan is, amikor váratlanul sikeres leszel. Mindenkit érdekel, hogy ezek az időszakok mivel függnek össze. Pável Globa asztrológus biztos benne, hogy a titkok a csillagállásban rejlenek!

Valakinek az ilyen magyarázat abszurdnak tűnik, valakinek viszont  hihetetlennek. Mindazonáltal ez a törvényszerűség régóta bizonyított. Az ember élete és annak szakaszai szorosan kapcsolódnak a csillagállásokhoz, ami meghatározza a sorsot a születés pillanatától.

A Ketkes.com szerkesztősége megismertet életed legsikeresebb éveivel. Emlékezz vissza, néz a jövőbe és légy abban biztos, hogy téged érdekes és emlékezetes események várnak.

1. Kos

Szerencsés csillagzatú. Kétszer annyi  pozitív esemény éri mint negatív. Életének fontos évei: 15, 19, 30, 35, 40, 45, 57, 60, 66 és 76 életévek. Az események, melyek ezekben az években történnek, lehet, hogy nem a legjobbak, de egyértelműen meghatározzák az életet. A 40 év feletti időszakban hozzák a legnagyobb változásokat!

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei1 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

2. Bika

Életének fontos évei: 16, 21, 24, 30, 33, 39, 51, 60 és 64. életévek. Életét s születéstől 30 éves koráig könnyűnek mondani nem lehet, de 30 év után fényes évek várhatók.

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei2 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

3. Ikrek

Életének fontos évei: 10, 20, 30, 40, 50, 64, 70 és 80. életévek. Láthatatlan erő megvéd téged a gondoktól, a szenvedésektől és a kellemetlenségektől. Igazán nehéz időszak éppen ezért nem volt és nem is lesz az életben. Nyugodt és kiegyensúlyozott élet vár rád.

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei3 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!
4. Rák

Életének fontos évei: 15, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60 és 75. életévek. Az élethez való lelkes hozzáállásod romantikus hulláma 30 éves korodig tart. A lelkesedésed ezt követőn kicsit csökken. És életed további részében nem lesz az ínyedre.

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei4 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

5. Oroszlán

Életének fontos évei: 19, 36, 40, 57, 60, 76. életévek. Hihetetlen optimizmusa és magába vetett hite segít az Oroszlánoknak megfelelően átvészelni, mint a jó, mint a rossz időszakokat.

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei5 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

6. Szűz

Életének fontos évei: 16, 21, 24, 32, 41, 50. életévek. A Szüzek minden kellemes emléke és érzése a karrierjével függ össze. Ne bánkódj, ha a munkádban ugyanolyan örömöd leled, mind a családi életben.

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei6 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

7. Mérleg

Életének fontos évei: 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 72. életévek. A Mérleg életének fontos eseményei hirtelen sikerhez vezethetnek.  Hálával töltsön el minden akadály, amibe belebotlasz – ezekből az út mindig felfelé vezet.

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei7 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

8. Skorpió

Életének fontos évei: 15, 25, 30, 45, 50, 60, 74. életévek. Skorpiónak javasolt megfékezni heves természetét. Az összes akadályt, ami az útjába kerül, azt csak saját magának köszönheti.

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei8 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

9. Nyilas

Életének fontos évei: 15, 19, 36, 38, 40, 45, 57, 75. Minden megélt év felbecsülhetetlen értékű tapasztalatot biztosít. Valóban sikeres és boldog ember vagy.

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei9 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

10. Bak

Életének fontos évei: 16, 21, 30, 31, 33, 41, 50, 57. életévek. Jegyezd meg ezeket az éveket. A Sorsfordító időszakok hozhatnak akár örömöt akár bánatot. Készülj fel mindenfajta megpróbáltatásra, szerencsésen át fogod vészelni!

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei10 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

11. Vízöntő

Életének fontos évei: 12, 22, 24, 32, 42, 48, 50, 64, 72. életévek. Annak ellenére, hogy nem hiszel a különböző babonákban, egyszer csak azt veszed észre, hogy a legnagyobb sikeredet az egyik megjelölt évben érted el.

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei11 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!

12. Halak

Életének fontos évei: 12, 24, 30, 36, 45, 48, 52, 60. életévek. Túlzó érzelmeid miatt nem tudod élvezni a pillanatot és ezért nem tudod örömmel fogadni az élet változásait. Kétszer olyan boldog leszel, amint megleled a lelki békédet.

hires asztrologus kiteritette lapjait minden csillagjegy eletenek sorfordito evei12 - Híres asztrológus kiterítette a lapjait. Minden csillagjegy életének sorfordító évei!


FORRÁS!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT