Kedvenc évszakunk személyiségünkről árulkodik – Illik rád a jellemzés?

A kedvenc évszakunk a szülinapunk környékére tehető. Legalábbis az emberek nagy része ez alapján érzi szívéhez közelinek az évszakokat.De miről is árulkodik a kedvenc évszakunk?

 Tél

A télről nagyon sokunknak a karácsony, a meghittség, a család melege jut eszünkbe. Nem is beszélve a szánkózásról hógolyózásról, ami sok szép gyerekkori emléket idéz fel – bár hóból nem sokat láttunk az utóbbi években. Ha te is a télimádók közé tartozol, akkor fontos számodra a biztonság, és az, hogy érezd, tartozol valahova, ahol szeretnek. Könnyen meghatódsz bármin, és arany szíved van. Segítőkész és empatikus vagy, igazi intellektuel alkat. Sokat vagy a családoddal, ha nem is fizikailag, de lélekben mindenképp. Maradj mindig ilyen!

 Tavasz

Igazi csapongó személyiség vagy. Megtalálható benned a játékos kislány, és a hiszti királynő is, akit csak néha engedsz szabadjára, de akkor nem kíméled az embereket. Mondhatni szeszélyes vagy, mint a kedvenc évszakod. Ez nem baj, csak tanuld meg jól kezelni az ilyen helyzeteket. Nem lehet mindig minden úgy, ahogy te szeretnéd, és sokszor, ha alkalmazkodsz másokhoz, pozitív csalódások érhetnek. A romantikus természeted ugyanakkor elbűvölő, próbáld meg ezt előtérbe helyezni.
 Nyár

A nyárkedvelők igazi kalandorok. Szereted az izgalmakat, könnyen belevágsz minden újba, bátran flörtölsz, fedezel fel ismeretlen helyeket. Biztosan imádsz nyaralni, ahol szívesen vagy a barátaiddal, és családoddal is. Sok ismerősöd van, és gyűjtöd a nemzetközi kapcsolatokat. Nyitott a személyiséged, és ezért sokan kedvelnek, szeretnek veled bulizni, vagy bármerre csatangolni. Nem unatkozol soha, és a körülötted levőket sem hagyod sokáig lazítani. Azért néha kicsit lassíts le, fel is kell dolgozni azt a sok mindent, ami veled történik.

 Ősz

A te évszakod a változásé, és az elmúlásé – megvan az ősz melankolikus szépsége. Kicsit depresszív alkat vagy, de nem hagyod magad belesüppedni sokáig ebbe a hangulatba. Elvarázsol a természet, és tudod, hogy az elmúlásban benne vagy az újjászületés reménye. Minden érzésedet mélyen megéled, és sokat gondolkozol visszamenőleg. Próbálj meg előre felé is nézni, és nem a múlt csontjain rágódni. Ami fájdalmat okozott neked a múltban, azt engedd el, de őrizd meg, amire tanított. Ezekkel a tapasztalatokkal sokkal bölcsebb és nyitottabb leszel a jövőben.

Illik rád a jellemzés?

pikanteri.hu FACEBOOK


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT