Válassz egy kincsesládát és nézd meg hogy milyen szerencsét hoz ma Neked!

kincsesládát2 1024x536 - Válassz egy kincsesládát és nézd meg hogy milyen szerencsét hoz ma Neked!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Válassz egy kincsesládát és nézd meg hogy milyen szerencsét hoz ma Neked!
Facebook
0

Válassz egy kincsesládát és nézd meg hogy milyen szerencsét hoz Neked!

1. Ha van új ötleted, vágj bele, ne habozz! Sikerrel fogsz járni, ne tétlenkedj! Nem szabad sokáig halasztani azt hogy bármibe bele fogj, állj neki most, indulj el még ma! Szerencsés leszel!

2. Ebben a hónapban menj el pihenni, akár a Balatonhoz, vagy egy wellness szállodába! Választásod azt üzeni, hogy nagy rohanás az életed, és ideje megpihenni! Jól fogsz dönteni, a nyaralásod nyugodt és pihentető lesz!

3. Ez a ládika azt üzeni hogy hamarosan pénz áll a házhoz! A pénzügyi életedben érkezik a várt szerencse, ezen túlmenően ez egy nagyszerű alkalom hogy új kapcsolatokat építs, és ezzel is erősítsd a pénzügyi helyzetedet!

4. Ha ezt a dobozt választottad, akkor a szerelmi életedben érkezik el a szerencse. Lehet ez egy új ismeretség, szerelem, vagy robbanásszerű szerelem első látásra 🙂 Ez egy nagyszerű alkalom arra is, hogy ápold kapcsolatodat a rokonaiddal!

További csodálatos napot kívánunk!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL