Angyalaid üzenete a számokon keresztül a következő hétre: Folytasd az utad bizalommal telve. Azt teszed, amit tenned kell, így hát csak folytasd a jó munkát.

Angyalaid üzenete a számokon keresztül a következő hétre: Folytasd az utad bizalommal telve. Azt teszed, amit tenned kell, így hát csak folytasd a jó munkát.

2018.02.27-2018.03.04. Angyalaink ismét a számok segítségével üzennek neked. Nemsokára látni fogjuk annak bizonyítékait, hogy az Angyalok jelen vannak életünkben és a körülöttünk élőkében. Ne ítéljük meg a változást negatívnak, vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az életáramlásainak természetes része. Lehet, hogy ez a változás egy imánkra érkező válasz, továbbra is tartsuk fenn önmagunkban a béke érzését.

Hidd el, hogy földi szükségleteid kielégítést nyernek – most és az elkövetkezőkben is. Az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid add át a Léleknek, és kövesd az isteni útmutatást, amely cselekvésre ösztönöz. Folytasd az utad bizalommal telve. Azt teszed, amit tenned kell, így hát csak folytasd a jó munkát.


Ma kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek az álmaid valóra váltásában. Kérd meg angyalaidat, hogy anyagi javakkal segítsenek neked az életed jobbá tételében.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL