Az Univerzum Melléd áll, ha kéred…

Azon gondolkodtam hogy vajon mi ösztökéli a társadalmat arra, hogy rákényszerítse a polgárokat, hogy ne legyenek önmaguk?

Sokfelé jártam már a világban és kíváncsian figyeltem hogy merre hogyan élnek az emberek. Sokat tapasztaltam, mindenhol próbáltam beilleszkedni és az ottani életet élni. Kívántam megérteni az élet értelmét.

Az első és talán legfontosabb dolog, amire rájöttem az az, hogy Isten nem büntet és nincsenek törvényei. Mert ha ez így lenne, akkor minden emberre vonatkozna. De vannak helyek a világban, ahol például nagyszerű ember az, akinek több férje vagy felesége van, máshol pedig ugyanezt büntetik. Vannak olyan népek, akik harmóniában élnek a természettel, mások irtják az erdőket. A gyilkosságot sok helyen büntetik, és szabadságvesztéssel jár, de ha háborúba kell menni, akkor köteleznek rá, hogy ölj.

Akkor hogy is van ez? Az emberben kettős érzések lesznek. Most akkor rossz dolog gyilkolni, vagy mégsem? Ha mindezt parancsszóra teszed, akkor hős vagy? Mozgathatnak, mint egy bábút? Nem döntheted el, mit teszel

És ezen elmélkedésemben jöttem rá rögtön arra, hogy a társadalom mindent megtesz, hogy korlátozzon és elvegye a szabadságodat. Minden kötelező, vagy tilos. Nem igazán döntheted el, hogyan akarsz élni. Pontosabban ez nem így van, de ezt a látszatot akarják kelteni. És ennek sokan bedőlnek, és rabszolgaként élik le az életüket.

Pedig ugyanolyan embernek születtünk mindannyian. Pucéron, egyedül jöttünk, és úgy is fogunk távozni. Az embernek egyetlen joga kellene, hogy legyen, méghozzá az, hogy szabad lehessen. Eldönthesse azt, hogyan és kivel éli az életét. Szerintem annak az életnek nem sok értelme van, ami csak fájdalmakkal van tele, ahol az egyén soha nem teheti azt, amire vágyik.

 

Így minden ember elsődleges feladata az ebben a rohanó világban, hogy kicsit megálljon és elhatározza hogy mostantól ő irányítja a dolgokat és nem a dolgok irányítják őt. Az elhatározással bemozdulnak az energiák és minden angyal mellénk áll. Hinni is kell benne ez tény. De hit nélkül nincs értelme élni. Ha nem bízol abban hogy lehet jobb és lesz is, akkor előre megírod a boldogtalanságot.

Ha viszont hiszel magadban a sorsodban és a segítőidben, és azokban az angyalokban, akik testet öltve segítenek neked, akkor bármire képes vagy, én vagyok rá az élő bizonyíték. 

Köszönöm Viki, végtelenül hálás vagyok nektek a felismerésekért. Minden jót kívánok minden blog olvasónak és merjetek álmodni és valóra váltani! Ne féljetek, hiszen egy álomnál egy félelem sem lehet hatalmasabb!

Szeretettel: Hegedüs Márk (https://elozoeletek.blogspot.hu)

MINDEN OTTHONBA KELL EGY SZERENCSEHOZÓ INTEGETŐ MACSKA!

Maneki Neko – szerencsehozó integető macska


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

 

Mennyire tetszett amit olvastál?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat állása: 0

Legyél Te az első, aki értékeli a posztot!

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a poszt!

Tegyük jobbá ezt a posztot!

Hogyan lehetnénk jobbak?